Співали пісні Полякової і танцювали під духову музику

молодь1
Поділитися новиною
молодь1Минулої неділі, 24 червня, у Гадячі відбулося святкування Дня молоді. Цього року свято не ділили на локації, провели на Соборній площі. Але це була не єдина відмінність – нарешті організатори почули молодь і при підготовці урочистостей врахували усі їхні побажання. 

Тепер же, здається, незадоволених не залишилося взагалі. Розпочали концерт із виступу гурту «Тоніка», у їхньому виконанні пролунало кілька відомих пісень. Після цього встояти на місці глядачам не давали запальні танці від вихованців школи сучасного танцю «Step by step» і зразкового ансамблю танцю «Модерн». Потім музичну естафету перейняли студенти коледжу культури і мистецтв ім. І.Котляревського. приємно, що вони також обрали сучасний, молодіжний пісенний репертуар, який припав до вподоби більшості присутніх. І навіть ведучі не втримались і заспівали. 
молодь2   
«Ми звикли, що на усіх урочистостях співають українські народні або щось у такому стилі. А цього року почули пісні улюблених виконавців – Олега Винника, Олі Полякової, ТНМК, Ірини Федишин. Здається, були задоволені усі. Принаймні, не почула жодного нарікання за вечір. Достойний День молоді», – ділиться із нами враженнями від святкувань гостя редакції.   
молодь3
молодь4молодь5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Після так званої офіційної частини святкування не закінчилось. До глядачів вийшли місцеві гурти – «Теорія Інших», «Край», «Тіпічні Тіпи». На «закуску» залишили гостей – полтавський колектив «Slam-Bang Band», який виконує світові хіти на духових інструментах. Нам вдалося поспілкуватись із колективом у соціальній мережі, і вони повідомили, що приїхали на запрошення Олексія Матюшенка (голова Гадяцької РДА). А от розмір гонорару за виступ у Гадячі назвати відмовились. На одному із Інтернет сайтів вказано суму гонорару музикантів – година виступу коштує від 600$ (близько 16 тисяч гривень) + окремо замовник повинен оплатити витрати по технічному райдеру і транспортні послуги.
Оксана Кириченко    
 
«Молодість не обмежується цифрами в паспорті»
Так стверджують краснолучани, які також приєднались до святкування Дня молоді. Актив села цього дня не сумував – окрім звичайного гуляння із піснями і танцями вони ще й прикрасили вулицю і створили Алею парасольок.  
Красна Лука
ФОТО із соцмережі 
 
В Сергіївці на День молоді відбувся фестиваль фарб «Холі». 
Взагалі-то подібні фестивалі традиційні для країн Азії. Але молодь сприйняла таку затію на ура і щедро обсипалася кольоровими фарбами. 
сергіївка чи цю
ФОТО із соцмережі 
 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...