Куплю човен б/в, бажано в розстрочку

1282
Поділитися новиною

1282На сесії міської ради, яка відбулася 8 червня, депутатський корпус затвердив рішення  про виділення 26 тисяч гривень на придбання човна для річкового рятувального посту. Усі знають, в якому стані рятувальний пост, і, розуміючи важливість його обладнання, ми сподівались, що на ці кошти можна буде придбати непоганого нового човна.

Днями до редакції зателефонувала жінка. Представилась Галиною і запитала, чому на сесії виділили 26 тисяч на човен, а придбали його всього за 3 тис. грн.

Звідки такі дані, вона також пояснила:

«Цей човен Ємець (Микола Ємець, начальник МКП «Комунсервіс» – авт.) купив у мого чоловіка. Човен б/в, але в гарному стані.

Чоловік замовив його близько року тому, сам ремонтував. Продати вирішив, бо уже важко було його обслуговувати самостійно. Але оголошення не писав – човен був на зберіганні на «лодочній», хтось про це дізнався, і так знайшли нас.

Документів ніяких не підписували. Він (М. Ємець – авт.) ще й розстрочку просив, казав, що 1 червня відкриття, то треба, щоб човен був у рятувальників. Гроші хотів віддати пізніше, через тиждень чи коли. Казав: коли автобус принесе прибуток, тоді й віддасть…  

1 червня човен уже був у нього. Заплатив за нього 3 тисячі гривень готівкою, передав із рук у руки. Так і казав: «човен для рятувальників». На «лодочній» його ще й підписали «Рятівний»…»

Звісно ж, отримавши такого дзвінка, ми відразу зателефонували до Миколи Ємця. Запитали у нього, чи правда це і як так сталося, що бюджетні кошти  перетворились у готівку, а також чому човен придбали без жодних документальних підтверджень і тендерів?

Почувши питання, він кілька хвилин мовчав. А потім сказав: «Зараз нічого не можу сказать», – і виключив телефон.

Інформацію посадовець не спростував. Тому, напевне, сказане Галиною правда. Сподіваємось, він таки надумає, як пояснити цю ситуацію.

Оксана Кириченко  

фото використане як ілюстрація

LIVE OFFLINE
track image
Loading...