Головний «перерізун» району

переріз2 копия
Поділитися новиною

переріз2 копияНещодавно одне із всеукраїнських видань створило інфографіку, приурочену 4-й річниці із дня інавгурації Петра Порошенка. Одним із пунктів у ній висміяли схильність Президента до урочистих відкриттів якихось нових чи відремонтованих об’єктів, які завжди супроводжуються перерізанням червоної стрічки, і назвали його «перерізуном». Користувачі соцмереж назвали це «кращими радянськими традиціями» –  у яку б з областей Президент не приїхав, він там постійно щось перерізає. Мовляв, усе в країні «чудово»: нові об’єкти будуються, стрічки перерізаються, заклади відкриваються, словом, життя покращується. 

переріз3 копияПодібне можемо сказати і про голову Гадяцької РДА. Скільки червоних стрічок перерізали його руки – перерахувати складно. Регулярно він урочисто «відкриває» то відремонтоване відділення у лікарні, то пожежну охорону, то оновлений навчально-виховний комплекс… До речі, на кожне таке «урочисте відкриття» у працівників РДА наготований інвентар: за собою носять спеціальні підставки, на які кріпиться червона стрічка, кілька ножиць і тарілку, на яку ці ножиці викладають, і обов’язково яскраві повітряні кульки.

переріз4 копияОт наприклад, цей тиждень також не обійшовся без відкриття. Як повідомив на своїй сторінці у соцмережі Олексій Матюшенко, 11 червня у хірургічному відділенні відкрили… санпропускник (щось схоже на ванну кімнату, яку рік тому презентували у терапії). Звісно, за класикою жанру, у відділення прибула ціла делегація «високих посадовців». Розповідали і наочно показували, що вже зробили, а що лише планують. Обіцяють цього року відремонтувати 2-й поверх терапевтичного відділення і зробити аналогічну кімнату гігієни в реанімаційному відділенні лікарні. Тож не пропустіть наступні урочистості.

Оксана Кириченко

6 коментарі до “Головний «перерізун» району

  1. Раніше , після будівництва багатоповерхових лікарень перерізали стрічку, а в нас – у відділені туалет привели до більш менш нормального стану – побігли бігом перерізати . Скоро слоган : помий туалет – переріж стрічку.
    То йому щоб легше рахувати , скільки бабла з кожної стрічки відмив через свої фірми

  2. Чого варте лише урочисте відкриття пандуса із кульками і перерізанням стрічки!!!Браво!!!побили всі рекорди з абсурдності!!!

  3. Можливо що зі стрічками виглядає якось абсурдно, але хоч щось роблять і це приємно, я чотири роки знаходжусь на Донбасі там вобще все запущено і майже нічого не проводиться в маленьких містах як Гадяч.

  4. пора вже ввести офіційний мораторій (заборону) на піар чиновників за державні кошти. якби вони всі були такими благодійниками з власної кишені. а так в кожному місті, районі та області свої аналогічні ПЕРЕРІЗУНИ. ціль виправдовує засоби. за останні 3 роки в кишенях організованого злочинного угрупування райради та РДА осіло УВАГА!!! ПОНАД 51 мільйон бюджетних коштів! не хило?

  5. [quote name=”Dimon”]пора вже ввести офіційний мораторій (заборону) на піар чиновників за державні кошти. якби вони всі були такими благодійниками з власної кишені. а так в кожному місті, районі та області свої аналогічні ПЕРЕРІЗУНИ. ціль виправдовує засоби. за останні 3 роки в кишенях організованого злочинного угрупування райради та РДА осіло УВАГА!!! ПОНАД 51 мільйон бюджетних коштів! не хило?[/quote]
    Дімон, а Ви аудитор? чи звідки такі впевнені заявки? докази?

  6. А без фотографії Олексія в районі не кинули і лопатки асфальту. Як пише Євгеній: «хоч щось роблять», дааа це заслуговує похвали:)

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...