Справжній екотранспорт

електровел
Поділитися новиною

електровелЖителі українських міст, містечок і сіл для швидкого й екологічного пересування, а також для прогулянок і туристичних походів, пересідають на електровелосипеди. Тому цей вид транспорту з кожним роком стає все більш популярним.

Днями на подвір’ї редакції ми помітили триколісний яскраво червоний електровелосипед. Через кілька хвилин з’явилась власниця –  Галина Олексіївна. Вона розповіла нам, що електровелік придбала близько місяця тому через Інтернет. Доставка не була проблемою, а от зібрати його було складно, кілька тижнів шукали спеціаліста.

«Зараз тільки вчуся ним управляти. Про швидкість ще не знаю, не пускаю його в «розгін». Живу далеченько від центру, а ходити важко. То й купила, – розповіла нам Галина Олексіївна.

Ми знайшли інформацію про таку модель електровелосипеда в Інтернеті. Триколісні електричні велосипеди цієї моделі користуються популярністю, особливо у літніх людей, яким необхідний вірний помічник на кожен день, здатний перевозити невеликі вантажі, для поїздок на дачу або на ринок, у магазин за покупками. До речі, наявність електровелосипеда у господарстві дасть змогу не залежати від громадського транспорту. Переваг у триколісного електровелосипеда більше, ніж недоліків. Управляти ним просто, паркуватися ще простіше, корзина для перевезення вантажу знаходиться позаду і не заважає управлінню, а робить модель більш стійкою, навантаження на руки мінімальні. Основним недоліком вважають тільки те, що дана модель має чималі габарити. 

Технічні характеристики непогані: електродвигун DC постійного струму потужністю 350W. Батарея  36V/12 (V/Ah). Гальма передні і задні барабанні. Пробіг 30-50 км. Максимальна швидкість 25 км/год. Максимальне навантаження 120 кг.

Акумулятор заряджається від 6 до 8 годин. Загальна вага транспортного засобу 60 кг.

Відгуки у мережі про цю модель електровелосипеда досить пристойні. Ті, хто вже придбав  її, кажуть, що цей трицикл ідеальний для пробігу на невеликі відстані. Трохи «кусається» ціна – майже 17 тисяч гривень. Проте є й плюс – таким велосипедом можна замінити автомобіль (принаймні на літній період), шкідливих викидів у атмосферу не дає, та й для здоров’я корисно.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...