Не торгуй на Кругу!

DSCN2800
Поділитися новиною

DSCN2800Листи такого змісту днями роздавали на стихійному ринку поблизу Великого круга продавцям:

«Виконавчий комітет Гадяцької міської ради доводить до Вашого відома, що торгівля в не відведених для цього місцях та без дозволів на право торгівлі заборонена!

За порушення Закону України «Правила благоустрою населених пунктів» згідно статті 29, п.3 Ви будете притягнуті до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 152 КУпАП, та на Вас буде накладений штраф у розмірі 340-1360 гривень.

Повідомляємо, що для торгівлі відведені спеціальні місця: ринок Шиловича, майданчик біля підприємства «Орбіта», підприємство «Гадяцький ринок» (центральний ринок), район Малого круга, площадка на Заярі».

Чиновницька пропозиція очікувана, але трошки дивна. Людям пропонують продавати свій товар у місцях, абсолютно не пристосованих для нормальної торгівлі. От посудіть самі: єдиний обшарпаний стіл на Заярі важко назвати ринком; місце торгівлі у районі Малого круга таке ж, як і попереднє;  а торгівельні місця на центральному ринку знаходяться у жалюгідному стані. Мало того, на жодному із запропонованих місць торгівлі не створено належних умов – немає водопостачання і водовідведення, а торгівельні павільйони належно не облаштовані. То куди ж тоді подітися продавцям? 

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...