Що приховує архітектор?

архітектор
Поділитися новиною

архітекторУ лютому Гадяч залишився без головного архітектора – із посади звільнилась Поліна Вєтрова. Певний час місце залишалось вільним, а кілька тижнів тому, на останньому засіданні сесії міської ради, стало відомо, що кандидат знайшовся. Головним архітектором без зайвого галасу, почестей і повідомлень призначено Тамілу Сітницьку.

Щоб розповісти гадячанам про нову посадову особу у міській раді, ми зв’язалися з нею у телефонному режим і спробували домовитись про інтерв’ю. Чесно кажучи, провокативних питань задавати не збирались – розуміємо, що вона нещодавно приступила до виконання посадових обов’язків і, можливо, ще не повністю увійшла в курс справи. У той же час хотіли дізнатися про плани щодо благоустрою нашого міста. Як не як, а посада зобов’язує. 

Проте Таміла Сітницька виявилась особистістю таємничою – від інтерв’ю відмовилась і причину не повідомила. До речі, згідно умов конкурсу, по якому Тамілу Сітницьку приймали на роботу, вона б повинна мати «стаж роботи за фахом на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років». Цікаво, чи має вона такий серйозний досвід?

На офіційному сайті міської ради є декларація про доходи Таміли Сітницької, в якій містяться дані про неї. Отже, проживає новий головний архітектор у Гадячі. Згідно поданої декларації має рідного брата. Протягом 2017 звітного року отримала 32900 грн. зарплати. У відомостях про нерухоме майно вказаний житловий будинок у Гадячі, загальною площею 38,7 м2, на праві користування. Інша інформація відсутня.

Оксана Кириченко

Фото із архіву тижневика.

3 коментарі до “Що приховує архітектор?

  1. Докотився цей *тупік комунізма* до того шо робе новини з відсутності новин)))
    Вам пані, Оксана, треба знайти собі хоббі. Знаю шо цей коментар видалять, бо це ж не *перелякана якась* , що в дусі гадячан. Ви б ще написали що вона купує в АТБ, якою вулицею ходе…адже Гадяч тільки і живе чутками-плітками і своїм носом у чужому житті за ввдсутності свого. Мені Вас люди шкода… Вся ця пародія на статтю – жалюгідна спроба привернути увагу до того, що уваги не варто. Жалюгідна спроба реалізуватися тому, чого нема. Мабуть, ця газета не дарма найкраща у вигляді підстилки в клітці хом’яка. Деградуйте і далі деградячани! Амінь.

  2. Зрозуміло,що стаття була б зовсім інша якби кореспонденту надали офіційну інформацію. Взагалі всі посадові особи повинні бути готові до такої уваги. І так є в будь-якому місті чи селі. До чого тут ” деградячани”????? Ми ж з цікавістю читаємо які магазини відвідує Меркель, що вона там купує і т.д. Боїтеся такої уваги не лізьте у владу!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...