У Зінькові пошили 102 м прапор України

image006
Поділитися новиною

image006Ідею керівника координаційного районного волонтерського центру, який діє при опорному закладі “Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 Зіньківської районної ради Полтавської області”, Світлани Даценко про виготовлення полотнища у кольорах державного прапора України, яке зможе претендувати на рекорд, підтримали всі підрозділи центру в школах району. Фінансову допомогу на придбання матеріалу надав Удовиченко А.В., а роботи  із пошиття прапора та 360 жовто-блакитних галстуків  виконали  учні Регіонального центру професійно-технічної освіти.

       Волонтерська акція по пронесенню полотнища вулицями Зінькова відбулася 1 червня 2018 року. Саме в День захисту дітей до Зінькова з’їхались учні-волонтери з 14 шкіл району, які провели своє свято «Діти Полтавщини і Зіньківщини за мир і добро в Україні».

image005

 Близько двохсот юних волонтерів разом із зіньківчанами-учасниками АТО, працівниками райвійськомату та своїми вчителями пронесли прапор вулицями міста від опорного закладу до районного Будинку культури.
   Під час урочистої частини свята було проведено офіційні заміри прапора.  Голова комісії, створеної розпорядженням міського голови, Геннадій Хорошун оголосив, що довжина полотнища становить 102,54 метри, а його ширина –  3 метри.
   По завершенні волонтерського свята у небо на жовтих і блакитних кульках піднялися паперові «Голуби Миру».
Акт міської комісії, численні фото та відео направляються до офісу Національного реєстру рекордів. Акція зіньківських волонтерів буде номінантом на рекорд у категорії «Масові заходи» як «Найбільший прапор координаційного районного волонтерського центру Зіньківського району Полтавської області».
LIVE OFFLINE
track image
Loading...