Лікар – професіонал, який присвятив своє життя важкій, повній самовіддачі роботі

dyakuyu 1
Поділитися новиною

dyakuyu 1Ще вчора ви почувалися чудово, а сьогодні захворіли чи з вами трапився якийсь випадок. І звісно вам знадобиться людина, яка зобов’язана вас врятувати. Лікар – ось хто вам потрібен, професіонал, який присвятив своє життя важкій, повній самовіддачі роботі.

От і на моєму життєвому шляху у сонячний прекрасний день 27 травня, якраз на Трійцю, зустрілися справжні фахівці, медики за покликанням, просто добрий і привітний колектив Гадяцької ЦРЛ.

Із словами вдячності хочу звернутися до працівників «швидкої допомоги», акушерського та хірургічного відділень. Особлива подяка завідуючій акушерським відділенням Марії Олексіївні Гребінченко, лікарю-ординатору Миколі Анатолійовичу Білашу, акушеру-гінекологу Катерині Олександрівні Крат, лікарю-анестезіологу Тетяні Генріхівні Черевко, лікарю-неопатологу Інні Іванівні Мамічевій, дитячій медичній сестрі Наталії Миколаївні Дубовик, анестезіологу Юрію Репалу, молодшій медичній сестрі Лідії Володимирівні Бойко.

Шановні медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за всілякі скарби цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшанованіших. Саме для неї були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди порятунку життя шлемо вам низький уклін за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя вам та вашим родинам.

Віктор Євлан, м. Гадяч

LIVE OFFLINE
track image
Loading...