У Гадячі 24-й канал і народний депутат

DSC 1648 копия
Поділитися новиною

DSC 1648 копия23 квітня працівники ПАТ “Гадячгаз” припинили газопостачання до будинку №27 по вулиці Полтавській. Відтоді жителі досі без газу – уже встигли придбати мультиварки і бойлери, але не перестають боротися із свавіллям монополістів. 

Уже встигли звернутись до прокуратури, Антимонопольного комітету, НАК «Нафтогаз» та суду. А тепер ще й запросили журналістів із 24-го каналу і народного депутата України, секретаря Комітету ВРУ з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Вікторію Войціцьку.  Чи вдасться їм допомогти гадячанам – побачимо згодом.

DSC 1647 копия

3 коментарі до “У Гадячі 24-й канал і народний депутат

  1. Лише місцева влада не стала на бік своїх же людей. Де ж підтримка “революціянтів гидності” Матюшенка-Нікітенка, чому мовчить мер? Чекаєте подальшого збурення суспільно-політичного життя в місті? Вибори покажуть вам вашу ж роль, запроданці.

  2. вор на воре и вором поганяет – реалии Гадяча и главный итог!!!”

  3. Так а навіщо їм вписуваться туди, де немає на чому наварить. Один великий борбюдрий градоначальник, а другий так присосався до районного бюджету і прихватизував бюджетні організації, що попєрєднікам і не снилося. Понімають, що вони тимчасове явище.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...