Гадячанка – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади

2018053083216
Поділитися новиною

201805308321624 ‒ 26 квітня 2018 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Трудове навчання та технології».

Учасниками олімпіади були представники 27 навчальних закладів з усієї України, серед них Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка представляла студентка факультету технологій та дизайну Рутковська Анжела Олександрівна.

2018053083305

Високопрофесійне журі, до складу якого ввійшли провідні науковці в галузі професійної та технологічної освіти оцінювало рівень теоретичної та практичної підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій.

Під час олімпіади учасники виконували тестові завдання теоретичного блоку, розробляли план-конспект уроку, використовуючи інтерактивні форми й методи навчання, інноваційні технології, а також захищали свій творчий проект.

За результатами проведення олімпіади відбулася церемонія вручення дипломів призерам та грамот – учасникам.

Рутковська Анжела Олександрівна нагороджена дипломом І ступеня за перемогу у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Трудове навчання та технології» та стала лауреатом премії імені В. К. Сидоренка.

http://pnpu.edu.ua

LIVE OFFLINE
track image
Loading...