Міська рада розробляє “картку гадячанина”

31819077 923948764446670 5252621234935431168 n
Поділитися новиною
31819077 923948764446670 5252621234935431168 nВладимир Нестеренко у Фейсбуці: 

“Сучасна людина, яка стала частиною інформаційної ери потребує швидкого та ефективного вирішення нагальних життєвих проблем. Ритм життя постійно прискорюється, вимагаючи від кожного з нас все частіше звертатися до новітніх технологій.

Мінімізувати час на отримання адміністративних послуг, позбавити необхідності відстоювати довгі черги, надати цікаву, актуальну інформацію зможе «картка гадячанина». «Карта гадячанина» – безмежна конфігурація послуг для потреб кожного мешканця міста. Лише уявіть, що всі необхідні послуги доступні онлайн та завжди під рукою!
За допомогою картки, гадячани матимуть повну інформацію щодо успішності та відвідування школи своїми дітьми, можливість отримання адмінпослуг та запис до електронної черги для їх отримання, також актуалізується картою і сфера медицини. Окрім того, до «карти гадячанина» включаюся аспекти громадського транспорту, культури, оплата послуг та товарів , новини міста та ще багато іншого.
Перебуваючи на етапі розробки «карта гадячанина» покликана створити більш комфортні умови для проживання мешканців нашого міста.”

7 коментарі до “Міська рада розробляє “картку гадячанина”

  1. Так а конкретніше що буде? Таке враження, що сам голова не розуміє, про що він пише. Скоріш за все текст був скопірований з якогось джерела. Побачив Нестор, як Матюха пиляє бюджет по медичній реформі , розробляючи картки і надумав собі . Ай молодець

  2. так і не удівітельно міський царьок Н.В.О. освоює городські гроші а районний князьок М.О.В. освоює районні

  3. Для комфортного проживання в нашому місті не картки потрібні, а нормальна медицина і комунальний сервіс. А так, це просто відмивання грошей.

  4. та ні це не просто відмивання грошей а конкретне освоєння бабла платників податків. понастворювали під себе ТОВи та ФОПів і пиляти-не-перепиляти бюджетні гроші. отакі орли миру на хвилі революційного піднесення возглавили корупційні схеми. може й контролюючі органи і правоохоронці в долі що закривають очі на всі їх безчинства і крах економіки району. ПОЗОР та ГАНЬБА таким керманичам…

  5. Заработать? Украсть!! Rоли ж вони вже нажруться!! морда ж як не трісне!

  6. А как же “бордюризация” города?)

  7. Не похоже на текст Нестера!
    Володька дуже нагадує своєми постами в фейсбуці Володьку Кличка! Він пише дуже коротко… і тупо!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...