У Гадячі стріляли в чоловіка. Оновлено

Strilyanyna Pistolet Zbroya e1517230844730
Поділитися новиною

Strilyanyna Pistolet Zbroya e1517230844730Із достовірного джерела стало відомо, що сьогодні вночі у Гадячі, на вул. Гагаріна невідомі вистрілили у спину чоловікові, який ймовірно, повертався додому.

Нападників постраждалий не бачив. Наразі відомо, що його госпіталізували до травматологічного відділення ЦРЛ. За неофіційною інформацією  — поранення вогнепальне, ймовірно стріляли із обрізу чи рушниці.

received 831254283745205

Офіційна інформація згодом.

Фото використане як ілюстрація

6 коментарі до “У Гадячі стріляли в чоловіка. Оновлено

  1. Розгул злочинності – це результат так званих реформ, які впроваджують Петя еМальдівський, Вова Вінницький, Юра Гугнявий, Сеня, та інші кегманичі, які призвели до такого стану всю країну та народ. Єдине побажання їи: аби вони захлебнулись киплячим шоколадом аж до десятого покоління.

  2. Стільки злоби у коментатора петровича,що навіть кулі йому не потрібно,бо сам помре повторюючи ненависні прізвища .Ба,такому “реформатору”,потрібен совковий “лідер” з часів совєтікус-прімітівус! А що ТИ,петрович,сам зробив для становлення влади РІДНОЇ УКРАЇНИ?Можливо там стріляв ТВІЙ обріз в спину звичайного чоловіка,який і є УКРАЇНА! Підлість промоковських ватанів не знають меж!Слава нації,смерть ВОРОГАМ на всих фронтах!

  3. То панство мабуть хоче повернути часи лідера-шапкокрадача! За Януковичем -бидлом скучили!Жопоблок не пройде!!!

  4. Після прочитання деяких коментів складається враження, що ми на мітингу. Може б не варто робити такі далекі закиди?
    ПОЛІЦІЯ ГАДЯЧИНИ ВСТАНОВЛЮЄ ОБСТАВИНИ ВЧИНЕННЯ ХІЛІГАНСЬКИХ ДІЙ
    По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.4 статті 296 КК України (Хуліганство).
    Поліцейські встановлюють обставини події і в зв’язку з цим звертаються до всіх громадян, які можуть бути очевидцями, про надання інформації та всіх водіїв транспортних засобів, які маються відеореєстратори і у період з 01:00 год. до 03:00 год. 28.04.2018 року здійснювали рух вулицями Полтавська, Гагаріна, Дружби м. Гадяч з проханням надати до підрозділу записи, які допоможуть правоохоронцям у встановленні особи зловмисника.

  5. Докерувалися вже до “ручки” свiдомi патрioти.Мужиковi в спину з гвинтiвки-це хулiганськi дii.А що тодi збройний розбiй?До чого тут Янукович,”жопоблок” а тим бiльше “совок” i зовсiм не зрозумiло.

  6. Я міркую що непристойно себе поводив з чужими жінками та на почві рєвності провчили бо якби хотіли вбити то стріляли б не так)))))85ndu

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...