Володимир Нікітенко відвідав українських військових на Сході

IMG 15e84e66175fdbaad212e74cc2d394c6 V
Поділитися новиною

IMG 15e84e66175fdbaad212e74cc2d394c6 V20 квітня 2018 року у станиці Луганська відбулося виїзне спільне засідання міжнародної громадської організації (МГО) «Рада з екологічної безпеки» та 80-ї окремої десантно-штурмової бригади (ОДШБр) під керівництвом голови МГО Сергія Орєхова та полковника Володимира Шворака за участі члена Правління МГО, голови Гадяцької районної ради Володимира Нікітенка, представників особового складу 80 ОДШБр, зокрема майора Романа Сегейди та інших.

Під час поїздки Володимир Нікітенко доправив та подарував військовим автомобіль ВАЗ Нива, який напередодні капітально відремонтували та пофарбували за 60 тис. грн. Крім того, він передав військовим м’ясо, сир, масло, хлібобулочні вироби, консервовані та інші продукти харчування.

Метою засідання було налагодження контактів та роз’яснювальна робота серед військових, які знаходяться на передньому рубежі. «Всі бойові дії закінчаться і настане довгоочікуваний мир. А що ми залишимо своїм нащадкам після цього конфлікту, яку екологічну ситуацію в регіоні? Військові, як справжні патріоти, повинні розуміти це питання та незважаючи на вимушені бойові дії дбати про екологічну безпеку. Всі ті жахливі катаклізми, які обрушуються на людство вже зараз, і ще гірші перспективи, які чекають наш спільний дім в найближчому майбутньому, – це також результат діяльності кожного з нас. А отже, свій внесок в запобігання екологічного лиха повинен внести кожен з нас», – наголосив голова МГО Сергій Орєхов.

IMG 88e27b9368a0c0fc26a27ad3cab07bd9 V

Від імені МГО «Рада з екологічної безпеки» військовим вручили Булаву Екології, як козацький символ наших пращурів, щоб вони захищали не тільки безпеку нашої держави, а і її екологію.

hadiach-rajon-vlada.org.ua

LIVE OFFLINE
track image
Loading...