БЛАГОДІЙНЕ КАВУВАННЯ ІЗ ВІДОМИМИ ОСОБИСТОСТЯМИ МІСТА

події
Поділитися новиною

подіїБлагодійний фонд «Серце до серця» цієї весни проводить відразу кілька акцій, мета яких, збір коштів на допомогу дітям із вадами слуху. Одна з таких благодійних акцій – «Кава з персоною».

У Полтаві організатори заходу проводять акцію за принципом аукціону. Кожен бажаючий випити каву з кимось із відомих та публічних персон нашого міста, може зробити свою «ставку». Початкова «ціна» всіх лотів – 100 грн. Мінімальний крок аукціону – 20 грн. Традиційно  переможцем визначається особа, ставка якої є найвищою на момент закінчення аукціону.

Торги тривають до 27 квітня, включно. Переглянути фото персон, що беруть участь у заході можна за посиланням. Робити ставки можна у коментарях під фото.

Виручені від аукціону кошти будуть перераховані на закупівлю обладнання для діагностики та лікування дітей із вадами слуху.  

Нагадаємо, також до 29 квітня тривають торги за лоти на «Благодійному аукціоні побачень». Долучилися до аукціону в якості «лотів» понад 180 учасників. Кошти також будуть перераховані на допомогу дітям із вадами слуху. Зауважимо, що на минулорічному благодійному заході вдалося зібрати більше 12 тисяч гривень.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...