Міжнародний день щастя

mejd den sahs
Поділитися новиною
mejd den sahsЧим старше ви стаєте, тим більш, просто зобов’язані бути щасливішим! Щасливі люди живуть довше. Дослідники старіння з Інституту Альберта Ейнштейна виявили, що 243 учасника-довгожителя мали позитивне ставлення до життя.
Для того, щоб бути щасливим, дуже важливі релігія і спорт. Доведено, що вони постачають нас порціями щастя – маленькими, але зате регулярними. Танець, наприклад, також могутня річ, він теж здатний приносити щастя. JL Ханна в книзі «Сила Танцю: Здоров’я та зцілення» пояснює, що танець зміцнює імунну систему, зменшує стрес і його негативні наслідки. Американська Асоціація Терапевтичного Танцю наводить дані про користь танцювальної терапії для хворих на рак, аутизм, хворобу Паркінсона і депресію.

 
Якщо Ви навіть будете посміхатися, нехай на самоті і зовсім без причини, то м’язи подадуть сигнали в мозок, і Вам дійсно буде радісно.
Кофеїн в розумних дозах не тільки підвищує уважність, він також може поліпшувати настрій. Кілька досліджень показують наявність зв’язку між споживанням кофеїну і зниженим ризиком депресії і самогубств. При цьому в одному з цих досліджень мова йде про вплив кави, а в інших – ще й про аналогічний вплив чаю.
Щастя – річ суб’єктивна. Те, що одного радує, в іншого може викликати зовсім іншу реакцію. Але все ж прослуховування сумної музики, схоже, у багатьох людей по всьому світу піднімає рівень щастя. Одне дослідження показало, що це дозволяє регулювати негативний настрой, а також заспокоює людей.
На честь цього дня в світ вийшов традиційний звіт щодо рівня щастя в світі. Перші п’ять місць, де живуть найщасливіші люди, посіли Норвегія, Данія, Ісландія, Швейцарія та Фінляндія.
 
Цього року Україна опинилася на 132 місці серед найщасливіших країн, закріпившись між Ганою на 131 місці та Угандою на 133.
 
Щодо наших країн-сусідів, то Словаччина посіла 40 місце, Польща – 46, Росія – 49, Молдова – 55, Румунія – 57, Білорусь – 67, а Угорщина – 75.

 Щастя і радість – це брати близнюки. Задовольняючись малим набагато легше отримати більше! Будьте щасливі, зі святом!
LIVE OFFLINE
track image
Loading...