Що відбудеться з організмом людини, якщо щодня вживати курагу

169160887
Поділитися новиною

169160887Один із найсмачніших видів сухофруктів – курага, містить неймовірну кількість вітамінів, а також допомагає підтримувати хороший зовнішній вигляд і сприяє схудненню. Сушені на сонці половинки абрикоса займають перше місце серед солодощів у тих людей, які хочуть втратити зайву вагу.

1. Курага має велику кількість калію, яка допомагає людям із серцево-судинними захворюваннями і людям, які перенесли інфаркти та інсульти.

 

2. В куразі містяться вітаміни А, В1, В2, С, РР, а також необхідні організму мінеральні речовини: калій, кальцій, залізо, магній, натрій і фосфор.

3. Клітковина, яка також міститься в куразі, допомагає стабілізувати діяльність шлунково-кишкового тракту, бореться з запорами, в тому числі і хронічними. Також вона ідеально виводить шлаки і токсини з організму та сприяє очищенню печінки.

4. Цей сухофрукт ідеально підходить для тих людей, в який присутні захворювання нирок і всієї сечостатевої системи, оскільки вона має м’яку сечогінну дію.

5. А залізо, яке міститься у куразі, нормалізує роботу нервової системи, зміцнює здоров’я серця і кровоносних судин. А мідь активно допомагає залізу засвоюватися, та чудово впливає на підтримання пружності шкіри.

6. Регулярне вживання цього сухофрукту нормалізує вироблення жіночих гормонів, в той час як антиоксиданти запобігають розвитку міоми, кіст і навіть раку.

7. Курага також омолоджує організм. Зокрема, підтримує здоров’я шкіри та відновлює ліпідний баланс. Курага також допомагає покращити стан волосся і нігтів.

8. А ще, абрикосовий сухофрукт через не надто високу калорійність можна використовувати для схуднення. Її калорійність становить всього 215 ккал на 100 грам продукту, а поживна цінність кураги: білки – 5,2 г, жири – 0,3 г та вуглеводи – 51,0 г.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що авокадо має низку корисних властивостей, і тому його варто додати в раціон.

Нагадаємо також, вчені з Великобританії провели низку досліджень складу та властивостей звичного всім буряка. За висновками експертів, регулярне вживання буряка в сирому і вареному вигляді  значно покращує здоров’я.

Раніше вчені назвали мандарин найкориснішим фруктом, особливо для курців. Цей фрукт містить велику кількість бета-криптоксантину, який здатний блокувати ріст ракових клітин і захищати організм від онкологічних захворювань.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...