Улаштовують на роботу переселенців, надзвичайні події та смітники

апаратна копия
Поділитися новиною

апаратна копияПро це та інше на апаратній нараді, що відбулася 20 лютого.

На початку батькам загиблого в АТО В.Ілляшенка вручили посвідчення та нагрудний знак «Знак Пошани». Також за вагомий внесок і особисті досягнення перед Гадяччиною та всією Україною, за зразкове виконання військового та громадського обов’язку, за мужність і героїзм проявленні при захисті державного суверенітету та територіальної цінності України, його ім’я внесено до Книги Пошани Гадяцького району.

На порядок денний було винесено п’ять питань.

«Про реалізацію пілотного проекту із залученням до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб» у Гадяцькому районі

Доповідав начальник управління соціального захисту В.Тарасенко. За період із червня 2017 по січень 2018 по району з числа внутрішньо переміщених осіб 6 осіб подали заяву на участь у громадських роботах, 91 особа подала заяву про відмову від участі в пілотному проекті; із числа малозабезпечених осіб 10 осіб подали заяву на участь у громадських роботах, 157 осіб подали заяву про відмову від участі у пілотному проекті.

Потім директор центру зайнятості Л.Різун  доповіла, що безробітні працевлаштовані на підприємства району, а саме: ТОВ «Стандарт-Агро», СТОВ ім. Щорса, Гадяцьку спеціалізовану школу-інтернат імені Є.П. Кочергіна, ПП Ніколова С.Г. Одна особа після участі в громадських роботах у Сарівській с/р працевлаштувалась туди на постійну роботу.

Про оформлення правовстановлюючих документів на санкціоновані сміттєзвалища

Інформувала начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та екології РДА І.Єрьоміна. В процесі розробки комплексної програми поводження з ТПВ у Полтавській області на 2017-2021 роки щодо визначення подальшого статусу об’єктів МВВ у Гадяцькому районі залишаються у тимчасовій експлуатації звалища на території Вельбівської, Плішивецької, Римарівської, Веприцької, Сарівської, Лютенської сільських рад та Сергіївської і Петрівсько-Роменської ОТГ.

Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району

Розповів начальник районного сектору ДСНС В.Губський. У період із 12 лютого по 19 лютого на території району виникло 2 пожежі.

Про стан безпеки

Проінформував заступник начальника – начальник сектору превенції ВП О.Березовський. За минулий тиждень зареєстровано 103 повідомлення з них 18 – кримінального характеру, а саме:

1 факт нанесення легких тілесних ушкоджень;

9 фактів вчинення крадіжки;

1 факт пошкодження об’єктів магістральних нафтопродуктопроводів.

Притягнуто до адміністративної відповідальності 23 особи, з них:

розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та поява у п’яному вигляді – 4;

паління тютюнових виробів у заборонених місцях – 2;

дрібне хуліганство – 2;

вчинення насильства у сім’ї – 1;

за порушення правил дорожнього руху – 13;

за керування транспорту і стані алкогольного сп’яніння – 1;

порушення громадянами правил перереєстрації зброї – 1.

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...