Світ врятує любов

ДнВалентина копия
Поділитися новиною

ДнВалентина копияСловами про кохання14 лютого у ККЗ «Дружба» розпочали конкурсно-розважальну програму «Світ врятує любов». У ній взяли участь п’ять пар: Олександр Сватковський і Ліана Шевченко (гімназія), Артем Рудецький і Анастасія Волощук (ЗОШ №2), Владислав Рудецький та Альона Козирко (ЗОШ №3), Сергій Букін і Катерина Довженко (ЗОШ №4), Максим Івко та Тетяна Скрипка (школа-інтернат). Драйвового настрою присутнім додавали танцювальні виступи школи сучасного танцю «Step by Step» у перервах між конкурсами. Для прозорості та справедливості учасників оцінювало журі.

Отже, у підсумку Максим і Таня отримали титул «Пара Оригінальність», Олександр та Ліана – «Пара Артистичність», Артем та Анастасія – «Пара Хохотушки», Владислав та Альона – «пара Харизматичність», а переможцями конкурсу стали  Містер і Міс Ідеальність – Сергій Букін та Катя Довженко (школа №4). Усіх учасників було нагороджено медальками у вигляді валентинок та подарунками.

Від автора: Гарний початок, та не «очєнь» кінець…

Цей захід готували працівники Будинку культури. Цікаві конкурси, сучасний сценарій… Мені, як глядачу, подарували незабутні враження. А приємні емоції… Спостерігаючи за нашими «дорослими» школярами, стає сумно. Їх зараз нічим не здивуєш. Сиділи грались у телефоні,  голосно,  іноді не цензурною лексикою, коментували та «допомагали» учасникам. На кінець заходу я зовсім отетеріла – всі учасники на сцені, артист ще співає, а «табун» ринув на вихід. Так би мовити, «по барабану, я вже надивився»… Ніякої тобі поваги до організаторів заходу та навіть до тих, хто був у той час на сцені. На мою думку, у стінах ККЗ «Дружба» слід провести  загальний урок для всіх старшокласників шкіл на тему «Виховання свідомої дисципліни, почуття обов’язку і відповідальності». Він точно не завадив би нашим «дорослим» дітям.

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...