День Пенсійного фонду провели у Державному навчальному закладі «Гадяцьке вище професійне аграрне училище»

ukr pensii
Поділитися новиною

ukr pensii Невід’ємною складовою роботи об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області є комунікаційно-інформаційна ланка у системі зв’язку «людина – Пенсійний фонд». Працівники управління, маючи на меті найбільше наближення до людини та якісне її обслуговування, застосовують різні напрямки роботи з громадянами. Одним із заходів є «День Пенсійного фонду», який відбувся 9 лютого у Державному навчальному закладі «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» з учнями та викладачами училища.

На заході було розглянуто багато питань, а саме:

– реалізація завдань, визначених Стратегією модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.09.2016 р. №672;

– детінізація заробітної  плати – запорука майбутньої пенсії;

– роз’яснення  основних положень пенсійної реформи;

– призначення пенсії за вислугу років;

– добровільна участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування;

– веб-портал електронних послуг;

– презентація газети «Пенсійний кур’єр» та журналу «Вісник Пенсійного фонду».

Після доповіді спеціалістів управління від присутніх лунало багато запитань. На закінчення зустрічі присутнім було надано зразки заяв реєстрації на веб-порталі та інформаційні буклети. Після зустрічі проводилася окрема індивідуально-консультативна робота з присутніми, які виявили бажання звернутися на особистий прийом до представників управління. Гадяцьке ОУПФУ Полтавської області висловлює вдячність в.о. директора навчального закладу В. Требі та заступнику директора з навчальної роботи Т. Тютюнник за допомогу в організації заходу.  

Гадяцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Полтавської області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...