Охоронці «лотомаркету» розбили мікроавтобус активістів

Vagyonor biztonsagi or1960x640 e1462885196547
Поділитися новиною

Vagyonor biztonsagi or1960x640 e1462885196547У Кременчуці розтрощили траспорт  з київськими номерами.

Учора на Молодіжному виник конфлікт між працівниками охоронної фірми, які працюють з гральними закладами, і активістами, дії яких направлені проти цих закладів.

За повідомленням кременчужан, у районі зупинки «Козацька» (колишня зупинка «Радянської армії») стоять два мікроавтобуса з державними номерами з київською реєстрацією. У транспортних засобів вибиті вікна, а навколо повно поліції.

У прес-службі відділу Нацполіції Кременчука прокоментували ситуацію.

Вчора по місту знову працювали  активісти, які до уваги брали “лотомаркети”.

За словами прес-офіцера Анни Васенко, до правоохоронців було два  звернення. Активних дій з боку активістів не було. Вони заходили до закладів і висували  вимоги закрити зали, і максимум знеструмлювали приміщення.

Працівники деяких  “лотомаркетів”, дізнавшись про «рейд» активістів  замикались зсередини. Та  там намагались вирвати двері.

За повідомленням правоохоронців, на Молодіжному одна із охоронних фірм не допустила активістів  в хол . На місці події був словесний конфлікт. І  вже по ходу їх руху активістів на мікроавтобусах з Молодіжного на 102 прийшов виклик про пошкодження авто

Як встановили поліцейські, автомобілі охоронюваної  фірми зупинити  авто активістів та пошкодили скло в  мікроавтобусі.

 Все це трапилось в районі заправки «БРСМ»  на  проспекті Лесі Українки. Наразі є  заява про пошкодження майна.

Нагадаємо, у Кременчуці громлять ігрові зали: «боротьбу» проводять не правоохоронці, а – гості міста. А також: група гостей з Києва знову приїхала до Кременчука і ріже електродроти в гральних закладах.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...