Яких прикмет на Новий рік треба дотримуватися, щоб привернути любов, удачу і багатство

удача
Поділитися новиною

удачаБільшість із нас вірять у різні прикмети, намагаються дотримуватися традиції на свята, особливо в новорічну ніч. Не дарма кажуть: як рік зустрінеш, так його потім і проведеш. Кому ж хочеться залишитися нещасним, бідним або самотнім? Прикмети на Новий рік, зазначені у цій статті, допоможуть залучити в будинок удачу, знайти любов, привернути фінансове благополуччя і впевненість у завтрашньому дні.

Традиції прикраси будинку і новорічної ялинки
З прикрасою новорічної ялинки і декором кімнат пов’язано безліч прикмет. Забобони стосуються і вибору нарядів, порад із прибирання. Усі традиції пов’язані з очікуванням майбутнього чарівництва, захистом від шкідливої негативної енергії. Ось найвідоміші новорічні звичаї, які рекомендується враховувати при підготовці до святкування:

Заборонено зустрічати свято в кімнаті з тріснутими вікнами, зламаними меблями та  іграшками, порваними шпалерами в кутку.
Не можна в новорічну ніч виносити сміття з хати, щоб не втратити щастя.
Потрібно заздалегідь перемити сервізи, столові набори та посуд у всіх сервантах, викинути тарілки з тріщинами, чашки з відбитими краями, щоб не привернути в будинок злидні і безгрошів’я.
1 січня треба заздалегідь купленим новим віником підмести всю підлогу, примовляючи фразу: «Віник, віник, принеси багато грошиків». Старий після обряду слід викинути або спалити.
Для залучення в будинок багатства треба згорнути кілька великих грошових купюр трубочкою, обв’язати червоною ниткою, повісити на ялинку.
Якщо ялинка за час свят пустила коріння в відрі, це означає появу нового члена сім’ї в наступаючому році.

Звичаї по підготовці святкового столу
Жовтий Собака любить смачно і ситно поїсти, тому новорічний стіл повинен ломитися від страв. Однак доведеться стежити, щоб ні у кого з присутніх на тарілках не залишалося їжі – тотемна тварина відноситься до такого марнотратства негативно. Ось ще кілька традицій, пов’язаних з напоями та їжею:
Не готуйте в новорічну ніч страви з раками, креветками, омарами. Ракоподібні люблять задкувати назад, можуть зменшити ваші доходи в майбутньому.
Хліб треба обов’язково порізати до настання сутінків за вікном – цей обряд примножить достаток.
Щоб залучити гроші та удачу, накрийте багатий стіл із семи страв.
Новорічні прикмети, пов’язані зі здоров’ям
Ось кілька прикмет, які обіцяють відсутність хвороб в новому році:

Перед боєм курантів накиньте на плечі хустку або шарф, а з останнім ударом скиньте його з плечей. Цей обряд допоможе “скинути” всі хвороби і нещастя.
Перед святкуванням сходіть в баню або прийміть душ. Ця процедура дозволить змити все негативне, що накопичилося за рік, допоможе відновити здорове енергетичне поле.
Повернути втрачене здоров’я або зберегти його допоможе повернення всіх боргів перед новим роком. Також потрібно попросити назад всі позикові гроші.
Якщо під час свят до вас прибився вуличний собака, постарайтеся якщо не дати притулок, то хоча б нагодувати його. Так ви привернете удачу і здоров’я.

Прикмети для приманювання удачі
Щоб в сім’ї панувало взаєморозуміння, у справах – успіх, а в душі – спокій, слід дотримуватися таких новорічних традицій:
Після завершення новорічних свят зберіть із підлоги всю хвою, яка обсипалася з живої ялинки, спаліть в печі або у дворі. Так ви знищите всі нещастя, горе і проблеми.

В останню хвилину старого року очистіть мандарин, покладіть його під ялинку. Цей ритуал допоможе залучити не тільки удачу, але й фінансову стабільність.
Щоб зустріти нову любов, треба обов’язково зустрічати Новий рік в червоній сукні або костюмі.
Щоб завагітніти і народити в новому році, на святкування треба запросити пару, яка очікує дитину, а під час бою курантів тримати жінку в положенні за руку.
Прикмети для залучення грошей і багатства.
Ось кілька способів:

Слід покласти по кутах столу під скатертину 4 жовті монетки.
Не можна до обіду 1 січня мити брудний посуд – можна “спустити” в раковину достаток і багатство.
Чисто вимиту монету перед боєм курантів треба кинути на дно келиха з шампанським. Після того, як шампанське буде випито, монету виймають, обтирають серветкою, носять весь рік в закритому відділенні гаманця.
Ніколи не давайте в борг напередодні новорічних свят – це “винесе” всі гроші і удачу.
Перед зустріччю Нового року під поріг кладуть кілька монет, щоб у господарів завжди водилися гроші.
Щоб точно розбагатіти, під дзвін курантів треба “вмитися” великими купюрами, найкраще і в гривневому, і в доларовому еквіваленті.

Головне при дотриманні традицій і звичаїв – віра у здійснення бажань. Тільки щиро загадані прохання збуваються в ніч чудес. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...