Гадячани «штурмують» дитячі магазини

топ
Поділитися новиною

топНаближається 2018 рік, тому більшість українців, у тому числі й гадячани, заклопотано бігають від магазину до магазину в пошуках подарунків. Звісно, найбільше люду у дитячих магазинах. Тому ми вирішили проаналізувати цьогорічні святкові покупки  і розповісти вам, що нині модно дарувати дітям. 

У магазинах розбігаються очі від того, що можна подарувати – ляльки, конструктори, одяг, ігри, м’які іграшки і ще багато-багато дитячих цяцьок. Мусимо погодитись, що обрати подарунок дуже важко. Тому ми звернулись за допомогою до продавців і запитали, що нині у топі? Як виявилось, сьогоднішні діти обирають не звичайні іграшки, як ми у дитинстві. Нині люблять гратися колекційними іграшками або ж героями мультфільмів. До речі, за спостереженнями продавців, є кілька іграшок, які цього року купують найактивніше. Для дівчаток це лялька ЛОЛ, за принципом  схоже на кіндер-сюрприз – маленька лялька із аксесуарами у пластмасовій кульці, яка обмотана сюрпризами. А хлопцям приглянувся  «BeyBlade» (Бейблейд) – сучасна «дзига», яка запускається за допомогою пускового механізму.

Окрім цього, традиційно  у топі залишаються конструктори, ляльки «бейбі-борн», набори для творчості та автомобілі на радіоуправлінні.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...