Учителі закладів освіти Гадяча на відбірковому етапі обласного конкурсу “Учитель року-2018”

13
Поділитися новиною

1322 грудня 2017 року на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського було проведено відбірковий етап обласного конкурсу «Учитель року-2018».

Місто Гадяч представляли переможці міського конкурсу – у номінації «Фізика»: учитель фізики Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 Римар Людмила Петрівна, а у номінації «Фізична культура»: Конотопов Сергій Миколайович – учитель фізичної культури Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Михайла Драгоманова.

Учасники представляли власний досвід, виконували тестові завдання з фаху; попередньо було оцінено надіслані матеріали конкурсантів.

Людмила Петрівна і Сергій Миколайович з честю витримали випробування і достойно представили заклади загальної середньої освіти Гадяча на обласному конкурсі «Учитель року-2018», адже наші вчителі продемонстрували нові грані педагогічної майстерності, застосування сучасних методів навчання та компетентісного підходу до навчання. Сподіваємося, що саме вони стануть агентами змін та долучатимуться до реформування освіти нашого міста.

Щиро вітаємо учасників відбіркового етапу обласного конкурсу «Учитель року-2018» та бажаємо успіху, наснаги та нових перемог!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...