КРЕДИТМАРКЕТ ЗДІЙСНЮВАВ МРІЇ ВИХОВАНЦІВ ДИТБУДИНКУ

DSC 0456
Поділитися новиною

DSC 0456Мабуть, немає в світі людини, яка в очікуванні на свято не мріяла б про щось особливе. Навіть неможливо описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок, радіє йому. Саме День Святого Миколая дає нам, дорослим, можливість хоч трішки побути чарівниками. “

Спробувати себе в ролі Чудотворців вирішили й менеджери компанії “Центр фінансивох рішень” під ТМ «КредитМаркет» Наталія, Вікторія та Дарина. Вже майже три роки колектив відділення, що знаходиться в Гадячі по вул. Гетьманська, 48, успішно допомагає людям вирішувати фінансові питання, матеріально підтримує розвиток проектів своїх клієнтів. Зараз у «КредитМаркет» біля 35 видів кредитів.До кожного клієнта індивідуальний підхід.  До відділення звертаються, щоб розпочати власну справу, придбати авто(не тільки нове,а й з пробігом), зробити ремонт, оплатити послуги стоматолога, відсвяткувати весілля,придбати товари через інтернет-магазини або ж у 20-ти магазинах-партенрах м.Гадяч де діють кредити із акційною знижкою – 3 чи 6 місяців без нарахування відсотків.   Між іншим, по Україні працює 372 відділення компанії . У січні 2018 року «Кредит Маркет» відзначатиме 10-річчя з дня  діяльності на теренах України. В компанії кажуть,що навіть логотип символізує стабільність. Це два квадрати : зелений (процвітання) та фіолетовий (прогрес) ,які розсікають білі лінії. Квадрати символізують простоту і надійність.

DSC 0470Нещодавно представники компанії «КредитМаркет» розпочали марафон новорічних свят для вихованців Гадяцького дитячого будинку. Вони подарували необхідну дрібну побутову техніку  для загального користування, солодощі, влаштували цікаву розважальну програму та створили гарний настрій для всих присутніх.

– Ми весело провели час із дітьми, зарядилися від них неймовірним позитивом. Незважаючи на те, що ці хлопчики й дівчатка обділені батьківським теплом, їхні оченята все ж сяяли добром, радістю та надією, – говорять представники «КредитМаркет».

DSC 0445День здійснення мрій був особливим – чудовий виступ зразкового дитячого ансамблю «Step-by-step», на який з нетерпінням чекала дітвора, зарядив всих у залі позитивом та драйовоими емоціями. А наприкінці свята ще й величезний фірмовий торт з логотипом  «Кредит Маркет» від представників компанії!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...