Очевидці шоковані: батько демонстративно покинув 2-річного сина у придорожньому кафе.

1433736649 023
Поділитися новиною

1433736649 023На Сумщині двоє чоловіків на очах у численних свідків залишили дворічного хлопчика, а самі поїхали геть. Згодом з’ясувалося, що малюка покинув напризволяще рідний батько.

Інцидент стався близько 8:00 ранку, коли до кафе під’їхав позашляховик, із якого вийшли двоє чоловіків з маленьким хлопчиком на руках. Дитя вони занесли всередину й залишили біля прилавку, сказали, що дуже поспішають, і поїхали геть. Продавчиням від несподіванки відібрало мову, а коли жінки вибігли на вулиці, машини вже не було. “Магазин тільки відкрився. Це був сюрприз”, – кажуть вони.

У хлоп’яті жінки впізнали сусідського Михасика, якого часто бачили разом з мамою, що заходила за спиртним. “У неї вже четверо дітей. Бабушка дивиться за ними”, – розповідають у крамниці про цю жінку. Та так і не прийшла за малюком, хоч живе в кількох десятках метрів від кафе. Тоді про випадок персонал закладу повідомив поліцію – і дитину забрали до реабілітаційного центру. “Ми його помили, погодували. Дитинка без зовнішніх ознак насильства. Нас дуже здивувало, що дитинка в такому віці дуже самостійна”, – зізналася директор Хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Валентина Миколаєва.

Правоохоронці шукали маму хлопчика дві доби, доки вона не з’явилася на території району. “На даний час із мамою проводяться слідчі дії”, – повідомив керівник Недригайлівського відділу поліції Володимир Зубенко. За версією 38-річної жінки, вона весь цей час намагалася сама знайти сина, бо залишила малого на кілька хвилин з його біологічним батьком, який приїхав з Полтавщини, а сама пішла до магазину. Вчинок чоловіка розцінює, як спробу залякати її і відібрати малого. “Він чекав цього хлопчика, хотів сина – я народила йому сина. Побив раз, побив два, побив три – і я втекла від нього. Тепер я не буду зустрічатись із ним. Він зовсім не побачить цю дитину”, – твердить мама хлопчика.

Натомість правоохоронці не впевнені, що дитину повернуть самій матері, бо дорослі розборки, заручниками яких став малюк, можуть призвести і до позбавлення батьківських прав. Усе залежить від результатів перевірки, на час якої хлопчик залишиться в реабілітаційному центрі.

 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...