Ці чотири продукти на роки продовжують життя

Поділитися новиною

yaka riba naykorisnsha dlya lyudini 766Ключовим джерелом довголіття є образ життя людини. Левову частку здоров’я людини складає щоденний раціон харчування. Головним продуктом, який здатен продовжити тривалість життя, вчені називають морську рибу будь-якого виду та авокадо.

Як повідомляє “Народна Правда” із посиланням на “Хроніка.інфо”, морська їжа не тільки запобігає старінню мозку, а й поліпшує роботу серцево-судинної системи. Авокадо призупиняє старіння клітин організму, оскільки має функції антиоксиданту.

Не менш корисними і життєво важливими продуктами є горіхи, які допомагають позбавлятися зайвих жирів та містять омега-3 жирні кислоти, які зберігають організм від онкологічних захворювань. А часник та цибуля у сирому вигляді є кращими засобами під час застуди та грипу.

Як раніше писала “Народна Правда”, міжнародна група генетиків встановила, що тривалість життя людини в більшій мірі залежить від навколишнього середовища, ніж від генів. 

Додамо, що довгожителями виявилися люди із позитивною картиною світу, які не зациклюються на думці оточуючих людей та мають міцні зв’язки із сім’єю, регілією та рідною землею. 

1 коментар до “Ці чотири продукти на роки продовжують життя

  1. проститутки новосибирска: http://xxx.sibirki.com
    Проститутки новосибирска: http://get.nsexy.ru
    Проститутки новосибирска: http://nsk.siblaguna.org
    Здравствуйте! Вас приветствует команда сайта Сибирки, сайта, на котором размещают анкеты 86% всех проституток города Новосибирска. У нас вы найдете услуги лучших девушек от недорогих путан до элитных моделей, готовых к любым вашим желаниям. Смотрите проверенных девочек и вы получите то, что видите на сайте в реальности. Качественные интим услуги в Новосибирске это лучший способ снять сексуальное напряжение – в сауне, у вас, в гостинице или апартаментах – неважно! Мы поможем вам подобрать именно тех девушек, за которыми вы пришли к нам.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...