У нас завелась шахрайка

шахрайка
Поділитися новиною

шахрайкаМинулого тижня гадячан спантеличила новина. У соцмережах з’явився пост про те, що 21-річна жителька міста  шляхом шахрайських дій заволоділа сумою понад… 350 тисяч гривень!

Через кілька годин після того, як ми побачили цю публікацію, до редакції звернулись постраждалі і пояснили що до чого.  Зі слів ошуканих, а їх більше 150 осіб із різних куточків України, молода особа у «Вайбері» (мобільний додаток для обміну повідомленнями) пропонувала придбати у неї дитячий одяг та взуття відомих брендів за нижчими цінами, ніж у офіційних продавців. Звичайно, побачивши її пропозицію, багато мам «клюнуло». До речі, перші клієнти отримали свої замовлення. Другий потік покупців отримав замовлені речі вибірково, а третій взагалі не отримав. Це при тому, що обов’язковою умовою була повна передоплата за замовлений товар на картку. Та й ціни на брендові речі були досить солідні: від 2 тисяч гривень за одиницю. Після цього певний час клієнтів просили почекати поставку речей, а згодом зв’язок обривався. 

Тепер, як розповідають ошукані, дівчина перестала відповідати на їхні дзвінки і повідомлення.  Тому, залишившись без грошей і речей, вони вимушені звертатись до правоохоронних органів. Фото поданих до поліції заяв нам також надіслали у підтвердження сказаного.

Окрім того, коли новина про аферистку розійшлася містом, ми дізналися, що від її дій у свій час страждали і місцеві. Але їм відібрати гроші назад було легше, аніж усім іншим: знають, де живе, то й приходили прямо додому.

«БМ»

8 коментарі до “У нас завелась шахрайка

  1. Моя дитина, завдяки діяння цієї особи,
    залишилася без зимового одягу, як наслідок переохолодження, що спровокувало запалення тазобедреного суглобу(

  2. Я вiрю, що покарають. Нас багато постраждалих I ми докладемо всix зусилль за для цього!!! Так нажитися на дiтях…

  3. Эту аферистку зовут Анна Приходько из Гадяча, в Полтавской области. Лживая особь женского пола, 1996 года рождения.

  4. Дуже надіємось що правосуддя буде справедливим і шахрайку буде покарано. Але, хто ж буде повертати такі великі гроші ошуканим людям. Щось надто багато розвелось інтернет шахраїв, а покараних немає. А діток що залишились без одягу та їх батьків і справді жаль.

  5. Якщо у дитини переохолодження, значить у мами мозгів немає

  6. Ярослав, це ви так власну самооцінку підіймаєте? Спробуйте одягнути дитину в зимовий одяг при декретних виплатах в 860 грн. в місяць

  7. Обережно шахрайки! Розгоева Регина и её мать Розгоева Людмила! Занимаются шахрайством. Ошукалы на вылыку суму грошей…. И я в ных не первый…. Будьте обережни…..

  8. Коли читаєш деякі коментарі, то складається враження, що люди взагалі не думають. як приймають рішення йти на якусь угоду. Невже не було зрозуміло, що вас можуть обдурити? Не обов”язково, але, що така вірогідність існує. Якщо самі такі недалекі та наївні, то хоча б сусідів, рідних запитали, чи варто зв”язуватися з сумнівними продавцями. А тепер, сидіти і ридати за втраченими грішми… Не розумію. Якщо вже лохонулися, то хоча б не виставляйте себе на посміховисько. Мовчіть.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...