У Гадячі дорого

vozrazhenie dorogo
Поділитися новиною

vozrazhenie dorogoТакий висновок ми зробили, враховуючи власний досвід. Ось посудіть самі. За перевезення вантажу місцеві перевізники просять 9 гривень за кілометр, а полтавські за цю ж саму послугу беруть 6 грн/км.  Окрім цього, гадяцькі ще й дуже прохані – то їм день не такий, то їхати не хочуть. А із полтавськими взагалі проблем не було: замовлення прийняли відразу, а вантаж доставили наступного дня.  У той же час вдалося зекономити 720 гривень. А це, погодьтесь, чимала сума.

«БМ»

2 коментарі до “У Гадячі дорого

  1. Цікава стаття, але вказані лише ціни за 1 км. А який тонаж замовленої машини? Габаритність вантажу? Ціна на перевезення 2-х тон і 5-ти тон має відрізнятися…
    Перечитавши статтю конкретного висновку не зробиш…

  2. Досить суб’єктивні судження, без достовірних обґрунтувань. Наприклад я користуюсь послугами вантажних перевізників, і у межах міста сума не перевищує 100 грн., коли вантаж потрібно перевезти за межі – ціна за кілометр у різних перевізників може коливатись, але не значно. Про “проханість” читати дивно, адже перевізник зацікавлений у клієнтові, мені з таким стикатися не доводилось. Що стосується вартості за вагу перевезення, то у межах міста це не впливає на тариф. Винаймаючи вантажний автобус мені доводилось платити 100 грн. і за перевезення не важкого пінополістиролу, і за досить таки важелезний шифер.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...