Рашівську пожежну охорону відкрито

FB IMG 1512759926116
Поділитися новиною
FB IMG 15127599261168 грудня в селі Рашівка Гадяцького району, за участі начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимира Салогуба, голови Гадяцької районної державної адміністрації Олексія Матюшенко, Рашівського сільського голови Володимира Омельченка, представників Проекту «Реформа управління на сході України»,що виконується Deutsche Gesellschaft  für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH Тараса Журавля та Вячеслава Толкованова, представників духовенства та місцевої громади відбулося офіційне відкриття місцевої пожежної охорони.
Відтепер 2 чоловіки та 1 одиниця техніки цілодобово чергуватимуть  задля оперативної FB IMG 1512759919745допомоги населенню та гасіння пожеж у селах Рашівка, Лисівка та Харківці. Загалом, у місцевій пожежній охороні працює 9 чоловік. У наступному році кількість особового складу, що залучається для цілодобового чергування буде збільшено.
Головний рятувальник Полтавщини Володимир FB IMG 1512759932732Салогуб зазначив, що робота по створенню та оновленню місцевої пожежної охорони в територіальних громадах триває, а сьогоднішнє відкриття є яскравим прикладом ефективної співпраці органів місцевої влади та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
FB IMG 1512759940345«Працівники місцевої пожежної охорони та добровільні пожежні – члени громадської організації «Рашівська добровільна пожежна охорона» є не лише помічниками професійних рятувальників, а й відтепер самостійно можуть виїжджати для гасіння пожеж», – зауважив Володимир Салогуб.
Після урочистого відкриття, очільник Полтавського гарнізону ДСНС України Володимир Салогуб здійснив першу перевірку Рашівської місцевої пожежної охорони, про що зробив відповідний запис у книзі служби.
Варто додати, що нещодавно працівники МПО та добровільні пожежні пройшли відповідне теоретичне та практичне навчання, також, отримавши допуски, вже залучалися до ліквідації пожеж на території Гадяцького району.
 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...