Свято стиглих яблук

свято яблук
Поділитися новиною

свято яблукВсесвітній день яблук, який 21 жовтня відзначають у всьому світі присвячений яблукам і фруктовим садам. До України свято прийшло з Великобританії, але частіше українці свято яблук пов’язують з яблуневим Спасом, що святкується у серпні. Яблуня на Україні – найпопулярніше фруктове дерево, тому і заслуговує на таке свято. Восени багатий урожай яблук символізує достаток та благополуччя українських родин, а також здоров’я, життєву силу, молодість, любов.

Ось і в Гадяцьку спеціалізовану школу – інтернат ім. Є. П. Кочергіна завітало свято стиглих яблук. Учні 3 класу разом із класоводом та вихователями готувалися до дійства заздалегідь. Програма заходу була яскравою з танцювальними та музичними номерами. Присутні почули багато цікавих розповідей, віршів і легенд про яблука. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. Діти і батьки отримали велике задоволення, гарний настрій і подарунки – смачні, запашні яблучка.

Тож їжте яблука і будьте здорові! Батьківський і учнівський колектив висловлюють щиру подяку в організації та проведені свята адміністрації школи на чолі з директором О. Беседою, класному керівнику Л.Харченко та вихователям Л. Шаблій, Л. Піці, хореографу С. Сватковській, педагогу – організатору І.Москаленко, звукорежисеру Є. Кормічу.

Батьківський комітет 3 класу.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...