Зимова мода

19
Поділитися новиною

19Красиво і стильно одягатися хочеться завжди: і влітку, в спеку, і взимку, навіть у найлютіший холод. Здається, що взимку варіантів модного одягу набагато менше, мовляв, все одно актуальне look ховається під теплою жіночої курткою . Тренди 2018 року вкотре доводять зворотне . І теплий светри, і чоботи на хутрі, і шуби, і модні пуховики – все це здатне слідувати тренду, тим більше в 2018 році, який допускає безліч вольностей. 
Асиметрія, тканини в клітку і в квіточку, кольорове хутро, високі чоботи і дивні рукава – ось основна частина того, що підготувала мода осінь-зима 2018 . Зимовий сезон в цьому році ніяк не назвеш нудним і сірим, хоча саме сірий колір буде актуальною тенденцією протягом всього року. 

Мінімум рівних ліній: модна асиметрія

До асиметричним подолам суконь і кардиганів всі вже звикли, але мода не зупиняється, і пропонує асиметричний крій ділових костюмів! Застебнуті по діагоналі піджаки, жакети з комірами-хомутами і нерівним подолом, різними за розміром кишенями – ділова мода прагне в бік хаосуале виглядає це приголомшливо. 

По-перше, зухвалий асиметричний крій жакета дозволить успішно приховувати недоліки фігури, надавати їй необхідні жіночні округлості. У поєднанні з широкими брюками, які увійдуть в моду в 2018 році, хаотичні застібки і драпірування дозволять створити дуже жіночний образ. 
Мода осінь-зима 2018 взагалі відходить від нарочито мужніх костюмів до витонченим жіночим формам. Підкреслити модну асиметрію крою можна принтом і кольором тканини: вибирайте для костюма тканина з абстрактним малюнком, який буде візуально спотворювати форму жакета або штанів. 

Додати асиметрії в образ можна і сукнею, вибравши фасон з великою кількістю безладних воланів і рюшів. 

Модний рукав: чим більше, тим краще

Восени і взимку всі жакети, піджаки, блузи і светри отримають широкі і об’ємні рукави. Тенденція нарочито великих рукавів простежується весь рік, а в зимовий час особливо актуальна. Зрештою, так навіть тепліше. Широкий рукав з’явиться на пальто: з помітним розширенням біля ліктя, рукав-кльош. Розкльошені рукави будуть на ділових жакетах, тільки з розширенням від плеча. 

Модні сукні в кінці 2018 року повернуться до часів середньовіччя і отримають рукава-дзвіночки. А ось модний светр взимку придбає об’ємний в’язаний рукав: широкий, гіпертрофовано довгий. 

Окремим трендом можна виділити пишні манжети. Для створення модного образу надягайте тонку шифонову блузку з модними мереживними манжетами, а зверху – короткий широкий світшот, або в’язаний светр з V-подібним вирізом. З цього вирізу може виглядати розкішне мереживне жабо. Пишні манжети і жабо – хіти 2018 року. 

Модні візерунки зими 2018 року: клітка і квітка

Модний одяг – це не тільки актуальний фасон, але і трендовий малюнок. Найпопулярнішим цієї зими виявиться квітковий принт: дрібні і середні квіти, частіше – розкидані хаотичними групами. Особливо часто малюнок квітів буде з’являтися на тонких тканинах: шифоні, шовк, атлас, органзі. Квітковим орнаментом у цьому сезоні варто прикрасити манжети і поділ пальто або тренча, лацкани піджака. Красиво виглядають квіти на сукнях сорочках і сукнях халатах з джинсової тканини або зістареного шовку. 

Варіації клітини зустрічаються кожен модний сезон. Восени і взимку 2018 клітина буде дрібна, світла на світлому фоні. Такий рябенький, але не помітний варіант – відмінний спосіб урізноманітнити діловий костюм. Велика клітка присутня в пальтових тканинах. 

На верхньому одязі цей візерунок складається з безлічі тонких ліній, вимальовуваних в клітку або в не менш модний ромб. Тенденція до світлого кольору зберігається: темно-сіра клітинка на сірому тлі, бежева – на бежевому або світло-коричневому. 

Ще один модний принт, який неможливо обійти – пейзажний принт. По суті – це «фототкань», тканина з нанесеним реалістичним зображенням пейзажу. Дизайнери в 2018 році будуть використовувати художні прийоми на сукнях, пальто, куртки, штани і шарфах. Тобто – повсюдно. Найпопулярнішими будуть зображення сонця, гір, морські пейзажі, небо, а також репродукції або імітації картин. 

Модний аксесуар 2018 року – хутряний комір

Найбільш яскрава і кольорова деталь модного образу восени і взимку 2018 року – великий комір з хутра. Прикрашати він буде модне пальто. Примітно, що колір пальто і хутряного коміра можуть і повинні відрізнятися! Кольору пальто в 2018 будуть приглушеними, м’якими: сірим, світло-синім, чорним, бежевим. 

А розкішний комір, навпаки, повинен бути жовтим, рожевим, синім, фіолетовим! Актуальні будуть коміри з забарвленням по градієнту, модним омбре. Обробити кольоровим хутром можна як піджачний комір пальта, так і комір-стійку. Можна навіть просто обернути навколо плечей хутряну горжетку на стрічках. 

Оздоблення хутром торкнеться також манжет і подолу верхнього одягу. Для манжет можете використовувати хутро натурального забарвлення – рудого, сірого, чорного, але краще, звичайно, яскраві варіанти і аплікації з короткого хутра. 

Яке взуття вибирати восени і взимку 2018?

Питання про взуття – не менш важливий. У цьому сезоні дизайнери зійшлися в одному – у висоті чобіт. Самою модною буде довжина до коліна, а вже форма і стиль чобота – особиста справа кожного. Так, в кінці 2018 модними будуть «пухнасті» чобітки з хутряним халявою – стильні унти з шкіряною обробкою. 

Шкіряні чоботи на осінь вибирайте з пряжками і блискавками, при цьому яскравих кольорів: бузкового, салатового, помаранчевого. Модна висота халяви може бути набрана за рахунок в’язаних гетр. Особливо актуальними будуть чоботи зі шнурівкою і чоботи в мисливському стилі: з м’якої рудою замші з орнаментами і шкіряними деталями. 
 
“БМ”
LIVE OFFLINE
track image
Loading...