Громадський транспорт не для громадян

автобус
Поділитися новиною

автобусСьогодні я вирішила проїхати увесь маршрут нового автобуса, щоб зрозуміти як і куди він усе таки їде та зробити цього не вдалося. О 10.50 він мав забирати людей на зупинці «Малий круг». Та певно одна людина то вже й не пасажир. Мало того, що водій запізнився на 7 хвилин, та ще й не зупинився, мої «голосування» він до уваги також не прийняв. Може він мене і не помітив, але ж графік складений. А згідно статті 39 Закону України про транспорт «Основні права обов’язки водія автобуса, таксі» у якій чітко вказано, що водій зобов’язаний дотримуватися визначеного маршруту та розкладу руху автобуса , а також оголошувати назви зупинок і відведений час стояти на них. Виходить, заробітну плату отримує, паливо «викатує справно» , а роботу свою якісно не виконує!

Якщо у когось ще є зауваження, скарги чи пропозиції по даній темі – пишіть на електронну пошту, чи звертайтеся до редакції. Будемо раді вам допомогти!

«БМ»

3 коментарі до “Громадський транспорт не для громадян

  1. Часто бачу його взагалі порожнім… Може то пасажири-невидимки?

  2. Такая же ситуация! одного человека на малом круге не забирает, делает вид, что никого нет! Это относится к молодому водителю! к остальным претензий нет.

  3. Ну не знаю, інколи їжджу цим автобусом о 15.22 навпроти Лісгоспу, завжди зупиняється і вчасно приїздить, навіть якщо одна я на зупинці, то не проїжджає мимо, мені все подобається. І взагалі я вважаю краще б підтримали ніж поливати гряззю і вишукувати якісь помилки. Всі ми люди, а не роботи, і помилки допускаємо, а спізнення на 7 хв – це взагалі дрібниця порівняно з тим, як раніше можна було пересуватися по місту

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...