За воду можна не платити

суд вода
Поділитися новиною

суд водаВода в житті людини відіграє вирішальну роль. Дослідники стверджують, що без їжі людина може жити до двох місяців, а без води – до 5 діб, а інші зазначають, що ми і є тим, що п’ємо. Наш організм складається більш як наполовину з води. За даними ВООЗ, більшість хвороб людини виникає саме від споживання неякісної води. На жаль, в Україні дуже гостро стоїть проблема питної води. І якщо в районі діє Програма «Питна вода Гадяччини», то місто про це тільки мріє. Іржаві труби давно вже зношені, забиті важкими металами. Весь вміст цих труб разом із водою осідає на наших внутрішніх органах. Чи треба сплачувати за воду такої якості?

Житель міста Гадяч Сергій Супруненко вирішив, що ні. Представники житлово-комунального господарства подали позов до суду про стягнення боргу в розмірі 1157,73, на що Сергій Михайлович подав зустрічну заяву про скасування судового рішення у зв’язку з наданням неякісних послуг. І уявіть собі – виграв. До речі,і з боку ЖКГ представники до суду не з’явилися, хоча і були попереджені належним чином, але це не завадило суду винести рішення.

То виходить, що кожен із нас зможе таким чином поставити комунальників на місце. Справді, існують права споживача, і не забувайте про це, бо наша влада диктує нам лише обов’язки та справно збільшує тарифи. Та при цьому замовчує, що сплачувати ми їх повинні лише в разі якісного надання послуг.

Валерія Береснєва

LIVE OFFLINE
track image
Loading...