Гадячанин – переможець конкурсу проектів «Горизонти Полтавщини»

шульга
Поділитися новиною

шульга17 жовтня у Полтаві відбувся Міжнародний економічний форум«Полтавщина: створюємо разом нові можливості». 

Голова обласної ради підкреслив, що Полтавщина – це інвестиційно привабливий регіон, в якому раді бачити інвесторів, та висловив сподівання на плідну співпрацю з ними. Результатом такої співпраці, на думку Олександра Біленького, стане розвиток малого та середнього підприємництва, зростання економічного потенціалу області, підвищення рівня життя населення.

Захід відбувається за підтримки Уряду та Верховної Ради України, ряду міністерств і відомств України, Представництва Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні, міжнародних та всеукраїнський організацій, в рамках прийнятої обласною радою обласної цільової Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 – 2020 роки.

Метою Форуму є розвиток міжнародної економічної інтеграції та встановлення ділових контактів, демонстрація економічного та інвестиційного потенціалу Полтавщини, існуючих можливостей і перспектив розвитку, підвищення конкурентоспроможності регіону на національному та міжнародному рівнях.

На завершення форуму також відбулося нагородження переможців конкурсу проектів «Горизонти Полтавщини».

Перше місце отримала Світлана Нейленко з проектом створення індустріального парку Омельник у Омельницькій об’єднаній територіальній громаді. Друге — Антон Шульга за інвестиційний проект «Мій зелений район». А третє — Наталія Магда, яка запропонувала проект реконструкції птахофабрики.

Детальніше про Антона Шульгу читайте у наступному номері тижневика. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...