Реакція на публікацію «Сюрприз від комунальників – зростуть тарифи»

тарифів
Поділитися новиною

тарифівЩойно до редакції зателефонував депутат міської ради Олександр Боцула. Прочитавши статтю, він сприйняв кілька речень із неї як образу у бік депутатського корпусу. А саме: «Найбільше обурення тоді викликала сума за вивезення сміття – було озвучено 18 гривень за одну людину в місяць. Але депутати тоді вирішили, що це надто дорого і обіцяли переглянути цю цифру. Як видно у новому проекті, переглянули всього… на 28 копійок.»

На його думку внаслідок написаного у населення складеться враження, що саме депутатський корпус вирішував затверджені суми.

Хоч ми й не мали цього на увазі, проте також задумались над цим питанням. Якось цікаво виходить – тарифи на послуги затверджує самостійно виконком міської ради, у який входять 10 осіб :  Нестеренко Володимир Олександрович (міський голова – голова виконкому), Дроботя Геннадій Миколайович (перший заступник міського голови), Харлан Михайло Михайлович (заступник міського голови), Сафонов Григорій Володимирович (секретар міської ради), Гусак Ірина Миколаївна (керуюча справами виконкому міської ради), Насменчук Анатолій Миколайович (директор коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського), Гончаров Євген Іванович (голова правління ЗАТ «Вентиляторний завод «Горизонт»), Савченко Тетяна Миколаївна (голова громадської організації “Сприяння розвитку територіальної громади м. Гадяч”), Нижник Валерій Іванович (помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України Т.Кутового), Ракочій Віталій Миколайович (фізична особа підприємець).

Тож, шановні депутати – якщо хочете стати на захист жителів міста і добитися перегляду тарифу (адже саме це ви обіцяли населенню), дієвіше було б звернутися до тих, хто їх затверджував. Щоб зімнити рішення виконкому внесіть пропозиції чи зауваження у письмовій формі на адресу, вказану у кінці регуляторного акту.

Поспішайте – час ще є!       

LIVE OFFLINE
track image
Loading...