Без сексу не можна

секас
Поділитися новиною

секасНауковці перелічили ризики для здоров’я, якими супроводжується тривала відмова від сексу.

1. Отже, на першому місці – застій крові в ділянці малого тазу. Це може спричинити розвиток гінекологічних хвороб та проблем із простатою.

2. Заняття сексом стимулюють вироблення колагену, який перешкоджає появі передчасних зморшок. Тож на другому місці негативних наслідків утримання є поява зморшок.

3. Під час сексу виробляються гормони щастя і задоволеності, які відіграють важливу роль в роботі всіх систем та органів. За умов відсутності такого задоволення в людини різко підвищується апетит, що загрожує набором зайвої ваги.

4. При нестачі сексу порушується гормональний баланс, що супроводжується появою хронічних болів, наприклад, головних або в суглобах.

5. Зниження імунітету. 
Дослідження показали, що люди, які регулярно займаються сексом, мають імунітет на 33% вищий, ніж ті, хто вдається до цього зрідка.

6. Зростання рівня стресу.
Серотонін, ендорфін та інші гормони задоволення і щастя, що виробляються при заняттях сексом, частково нейтралізують діяльність кортизолу – гормону, який виробляється при стресі. Отже, якщо людина недоотримує гормонів щастя, рівень кортизолу різко підвищується.

7. А ще внаслідок тривалого утримання знижується лібідо як у чоловіків, так і у жінок. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...