Хатинка є, а книжок нема

буккрос
Поділитися новиною

буккросПерша «вулична бібліотека» з’явилась у Гадячі 8 травня 2016 року біля головного входу коледжу культури і мистецтв. Книжковий бокс відразу заповнили книгами, які кожен міг взяти з полиці, щоб, прочитавши, повернути чи потім принести свою та запропонувати іншим.

Невдовзі біля центральної бібліотеки з’явився ще один книжковий будиночок. Спочатку тут було багато різної літератури. Але згодом гадячани підмітили, що книжкова поличка опустіла. Щоб перевірити, ми навідались до бібліотеки і були вражені. Дійсно, будиночок для буккросингу незрозуміло чому пустує. Ймовірно, ця ініціатива не прижилася у гадячан.

«БМ»

2 коментарі до “Хатинка є, а книжок нема

  1. Месяца полтора-два назад отнесла в бокс около библиотеки несколько книг, в том числе трехтомник А.Макаренко. Мои книги на тот момент были не единственными, но на следующий день полки опустели… Почему-то возникла мысль, что их использовали, как макулатуру(( Буду очень рада, если ошиблась.

  2. Немає нічого дивного, що книги хтось бере. Отже, люди читають. Може так статися, що й повернуть. Хоча малоймовірно. Більше за все “позичена” книга так і залишиться у когось вдома припадати пилом на полиці. Люди не звикли ділитися своїм, а також повертати чуже.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...