«Хороший міст – ворог там не пройде!»

Римарівка1
Поділитися новиною

Римарівка1У нас почався містковий бум. Саме так можна охарактеризувати минулий тиждень. Адже саме протягом нього у районі відремонтували два дерев’яних містки через річки, які вже ледь тримались купи.

 

Спершу у Фейсбуці користувач під явно вигаданим нікнеймом «Петро Смерека» оприлюднив фото сумнозвісного містка у Римарівці – саме того, про який кажуть: «Люди із автобуса виходять, коли той через міст їде». Побачене вкотре всіх шокувало: старі дошки порозсипались, а прямо посередині виднілась величезна дірка!  

Автор фото пише:

Римарівка2«Міст у с. Римарівка. Проїздив сьогодні скутером та ледь не вскочив. Хтось гілляку встромив – і на тім спасибі. Хороший міст – ворог там не пройде, тільки діти аби не їздили і не ходили, бо дуже там небезпечно! Може, він занесений до якогось «юнеско» як історична пам’ятка, і його не можна чіпати, бо як ще можна пояснити такі ось мости в наш час?»

Мабуть, оприлюднення фото в Інтернеті таки зробило свою справу. Адже вже через кілька днів цей же користувач виклав нове фото із написом «таки підлатали». Жаль, що роботу роблять тільки тоді, коли в спину штурнуть…

через грунь1Місток у Гадячі через Грунь також поновили. Кілька років ми намагались звернути увагу чиновників на аварійний стан саме цієї переправи. А минулими вихідними радості відпочиваючих, які із острахом, але все ж через старенький місток діставались  до улюбленого пляжу, не було меж.

 

 

 

через грунь2– Нарешті хтось і про нас подумав! – із посмішкою каже гадячанин Володимир. – Сюди ж скільки народу їздить: і дорослі, і дітки. Бувало, так тріщить, що аж страшно. А тепер нарешті їздити стало не страшно!»

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...