Українська соцмережа почала реєстрацію

соцмережа
Поділитися новиною

соцмережа16 травня відповідно до Указу Президента Петра Порошенка в Україні заборонили соцмережі «ВКонтакте» і «Однокласники» та інші російські ресурси терміном на 3 роки. На підтримку цієї ідеї висловилися понад 66 тисяч наших співвітчизників.

Після цього рішення IT-фахівці з Канади спільно із українськими колегами захотіли створити українську соцмережу «Ukrainians», як альтернативу заборонених російських.

На сайті проекту оголосили голосування і вже через кілька днів змогли набрати достатню кількість голосів для створення соцмережі.

Уже від 3 червня можна стати користувачем нового порталу  – українська соціальна мережа Ukrainians відкрила реєстрацію для користувачів. Про це розповіла одна із засновниць проекту Олександра Струмчинська.

Відомо, що проект Ukrainians повинен повноцінно запуститися протягом 4 місяців. Реєстрація можлива двома способами: перенести усі дані з Facebook або створити новий обліковий запис за допомогою електронної пошти. Поки основний функціонал української соцмережі недоступний. Розробники запрошують українців до активної реєстрації на сайті www.ukrainians.co. Адже тільки після того, як «Ukrainians» набере 100 тисяч акаунтів, користувачі отримають можливості для повноцінного спілкування, і на сайті з’являться вкладки «Друзі», «Новини» та інші.

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...