Правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв крадіжку

крадіжка бензопил
Поділитися новиною

крадіжка бензопилДо Гадяцького відділу поліції звернувся житель одного із сіл району та повідомив, що з його будинку викрадено дві бензопили. Провівши бесіду з потерпілим та з’ясувавши всі обставини події, правоохоронці запідозрили у причетності до вчинення даного злочину 36-річного знайомого заявника, який напередодні гостював у нього.

Як повідомив начальник відділу поліції Сергій Джулай: «Поліцейські встановили, що зловмисник – мешканець іншої області, а на території району перебував на лікуванні й познайомився із заявником. Після того, як підозрюваний побував у будинку потерпілого, він знав, що в нього є чим поживитися, тому таємно проник до приміщення та викрав звідти інструменти, які в подальшому продав жителю міста Гадяч, а отримані кошти витратив на власні потреби. Правоохоронці встановили особу, якій зловмисник встиг збути викрадене, тому наразі речові докази знайдені та вилучені».

За даним фактом відкрито кримінальне впровадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Гадяцький ВП

LIVE OFFLINE
track image
Loading...