Хочемо подякувати…

cv 57 7424481104157220867
Поділитися новиною

cv 57 7424481104157220867

 

Хочемо подякувати всім небайдужим жителям с. Харківці за моральну підтримку та матеріальну допомогу під час лікування Анатолія Павловича Гурського. Хай вас благословить Господь! Дякуємо за ваші чуйні серця за  добру душу. Бажаємо вам здоров’я і всього найкращого.

Сім’я Гурських

***

Ми, жителі села Петрівка-Роменська, хочемо подякувати нашому шановному голові сільської ради Валентині Петрівні Бугайовій за її чуйність, турботу, терпіння, високе почуття відповідальності перед своїми виборцями-односельцями.

За час її перебування на даній посаді відчутно змінилося наше село. З’явилися два окультурені дитячі майданчики, які відвідують молоді мами зі своїми малюками. У сільському Будинку культури замінені вікна, крісла у залі, відремонтована зала для глядачів, сцена. На вулиці ожила клумба, на якій посаджені троянди. Також капітально відремонтовано приміщення сільської ради. Вирубано багато чагарників та бур’янів по вулицях села та на кладовищі. Частково освітлені вулиці, відремонтовані дороги. Наша Валентина Петрівна – це Людина з великої букви. Усі люди для неї однакові: чи то керівник, чи простий працівник, чи пенсіонер, до яких вона завжди звертається на ім’я і по батькові. Як приємно з нею спілкуватись. Старається завжди вирішити всі конфліктні ситуації, якби тільки в усьому селі були мир і злагода. Йдеш у вечірній час вулицею від школи до хлібзаводу, а під ногами рівна асфальтована дорога, та ще й освітлена. Здається, що ти знаходишся в якомусь місті, а не в селі. І все це дякуючи нашій Валентині Петрівні. А от нещодавно на вулицю Вознесенська прийшла велика радість. Дорога перетворилася з глибоких ям у рівну асфальтовану. Яке це щастя – дітки бігають, катаються на велосипедах, молоді мами возять малечу по рівній дорозі. А вже стареньким людям можна пройтись, не спотикаючись. І це далеко не всі її добрі справи. Велике спасибі Вам, Валентино Петрівно, і низький уклін. Хай Бог посилає Вам з ясного неба здоров’я, удачі, творчих успіхів, великого терпіння серед односельців і сімейного благополуччя.

Жителі села Петрівка-Роменська

LIVE OFFLINE
track image
Loading...