Нерухомість – найвигідніше вкладення коштів

Готовий будинок виглядатиме так
Поділитися новиною

Готовий будинок виглядатиме такКвартира в новобудові – це  мрія майже кожної родини. Нарешті і гадячанам відкрилася перспектива придбати сучасне, а головне доступне житло. 

ПрацівникиЗабудовником виступає молода, але вже добре знана і шанована в Полтавській області компанія – ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ПРОМПОСТАЧ».  Її авторитетність серед  будівельних компаній доводять схвальні відгуки тих, хто вже придбав квартири у новобудовах і, зокрема, самі результати їхньої роботи – на даний час ними збудовано 9-поверховий будинок у Полтаві по вул. Курчатова, 18-а, завершується будівництво по просп. Миру, 16-а. У роботі залишається будівництво в Полтаві по вул. Шевченка, 73-а і лише нещодавно розпочате будівництво в Гадячі по вул. Тельмана, 20-г.

Тарас БогунМайже півроку тому ми вже розповідали вам про цю новобудову. На той час працівники займались облаштуванням фундаментних плит і готувались до будівництва підвальних стін і їх перекриття. Сьогодні ж з-за невисокого паркану вже видніється перший поверх. На якому етапі будівництво і які перспективи очікують тих, хто зважиться на придбання помешкання, ми дізнавались у відповідального за технагляд об’єкту Тараса Богуна.      

«Роботи йдуть згідно плану!»

Цими словами нас зустрів Тарас Вікторович. Оглянувши будівельний майданчик, ми впевнились у його словах. Нині на стадії завершення роботи по будівництву підвалів. І паралельно розпочате будівництво 1-го поверху.  Термін завершення робіт, згідно графіка, у 2018 році.

Детальніше про житло і його особливості

Найбільшою особливістю будинку вважають шатровий дах. Адже, як стверджують самі забудовники,  це також підтверджують і експерти, він – найнадійніший. Серед головних переваг покрівлі такого типу відзначають відмінний аеродинамічний опір, завдяки якому вона з легкістю витримає навіть найсильніші вітри.

Окрім цього, ще одним плюсом є зручне і раціональне планування. Проектанти запланували квартири збільшеної площі: передбачене будівництво 1-кімнатної квартири, площа якої, без окремої їдальні, становить 67 м2! А щедо такої квартири передбачено балкон і лоджію! Варто зазначити й те, що площа нинішніх кухонь значно відрізняється від старих норм: найменша запроектована – 12 м2, а найбільша – 24 м2.   

Також однією із найбільших переваг майбутнього будинку є індивідуальне опалення. До того ж, при будівництві врахована програма енергозбереження: згідно нових будівельних норм встановлюватиметься 2-камерний склопакет із 5-камерним металопластиковим профілем. Будинок буде утеплений за сучасними нормами енергозбереження, завдяки цим заходам витрати на опалення зменшаться майже у двічі,у порівнянні з раніше зведеними будинками.  Протипожежні металеві двері встановлюватимуть у кожну квартиру, а також на вхід у під’їзд. До речі, сам під’їзд також обіцяють зробити за найвищими стандартами. 

Завершенням буде сучасне зовнішнє утеплення, покрите декоративною штукатуркою, всієї будівлі.

І трохи про благоустрій

Після будівельних робіт розпочнеться процес благоустрою прилеглої території, яким також займеться компанія-забудовник. Згідно проекту, за будинком передбачена комфортна персональна стоянка (це дуже важливо, бо зараз чи не у кожній родині є автомобіль). У короткі терміни будуть облаштовані зручні під’їзні шляхи. Значну увагу також відводять відпочинку – у проекті передбачено встановлення дитячих та спортивних майданчиків. Окрім цього, робиться акцент на екологічність – буде проведене максимальне озеленення території.

Доступність

Зважаючи на теперішні економічні умови, ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ПРОМПОСТАЧ» спільно з  «Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву» створили Фонд фінансування будівництва «Гадяч №1», що надає можливість молодим сім’ям отримати пільговий довгостроковий кредит, також надає додаткові гарантії введення будинку в експлуатацію в відповідний термін. Окрім цього, для всіх бажаючих існує можливість  розстрочки.

Отже, головною перевагою новобудови є впевнена і стабільна робота всіх комунікаційних систем, які забезпечують нормальне і комфортне життя. До того ж, ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ПРОМПОСТАЧ» зарекомендувала себе як надійний партнер, який дає гарантію на здані об’єкти. А їхні реалізовані проекти – це отримані результати, завдяки яким компанія домоглася визнання у замовників і заробила високий авторитет в сфері будівництва.

За детальною інформацією звертайтеся до відділу продаж за телефонами:

(097) 537-80-39; (050) 782-81-43; (0532) 65-21-24.

Площа забудови – 1767,15 кв. м.

Кількість квартир – 84.

Однокімнатних – 38, двокімнатних – 42, трикімнатних – 4.

Загальна площа квартир – 4527, 1 кв. м.

Будівельний об’єм – 26965 куб. м.

На фото: Олег Черкасов, Євген Гуренко, Михайло Бездудний .

 Відповідальний за технагляд об’єкту –  Тарас Богун

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...