Незабутньою і теплою була зустріч із бійцями Національної гвардії…

N RcrTwHrT0
Поділитися новиною

N RcrTwHrT0Відбулася чергова поїздка волонтерів на Схід України. Напередодні ж пройшла щорічна акція до дня Святої Пасхи «Великодній кошик для солдата».

Усю зібрану допомогу , а це : пасочки, цукерки, печиво, олію, мед,березовий сік, столовий буряк, моркву, картоплю, сало, консервацію, сувеніри,вітальні листи від дітей, засоби особистої гігієни волонтери доправили до воїнів – 81, 46, і 72 ДШБ.

Транспорт для доставки зібраної допомоги надав Олександр Сиваш, а супроводжували її Віталій Сиваш та Андрій Шиян.

Андрій ,як людина творча мав намір на власні очі побачити всю трагедію Сходу рідної країни . Весь масштаб біди , що зветься війною вразив і зачепив до найглибших куточків талановиту душу митця. Він спілкувався з бійцями мовою неповторної музики, адже прихопив із собою в таку важливу поїздку не менш важливий для нього інструмент – гітару. Ось тут, кожною клітинкою відчуваєш і розумієш – ось вона, кожна гривня народних пожертв, ось вона, допомога простих українців, ось вона, готовність робити спільну добру справу, єдність і готовність допомагати ближньому. Хіба ворог може встояти перед людьми, за плечима яких стоїть весь народ?

Незабутньою і теплою була зустріч із бійцями Національної гвардії..

Відвідали такі населені пункти, як Авдіївка,Водяне,Опитне,Тоненьке, Первомайське,Піски. На шляху із Первомайська до Пісок волонтери хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів біля підбитого танку.

ГО «Гадяцька народна рада», ГО «Єдиний центр допомоги учасникам АТО», українські захисники безмежно вдячні за допомогу прихожанам Всіхсвятської церкви і особисто Протоієрею отцю Стефанію, Олі Бєлих – за найсмачніші домашні пиріжки з повидлом, Віті Сиваш за божественний напій – березовий сік,Андрію Боцулі та працівникам магазину «БЕЛЛА» за засоби особистої гігієни.

Низький уклін Грицан І,Соколовській В, Мартинівськів ЗОШ 1 -111 ст, Сарській СШ 1 -111ст, Малопобиванській громаді та ВІК «ПЛАСТУН».

Щира подяка людям , які забезпечили автотранспортний засіб пальним :

Боцулі Олегу, Шияну Андрію,Барабану Валерію,Яловому Олександру,Безі Олександру та Сивашу Олександру.

Нехай це буде остання допомога, яку ви передали в «зону війни», і Всевишній нарешті пошле на нашу українську землю МИР І БЛАГОСЛОВЕННЯ!

А Вам усім подарує КРІПКЕ ЗДОРОВ’Я,ЩАСТЯ І БЛАГОПОЛУЧЧЯ!!!

Тож, тільки тримаючись разом, ми доб’ємося перемоги !!!!!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...