Діє інтелектуальний клуб

ykXWYecpr6E
Поділитися новиною

ykXWYecpr6E13 травня відбулося чергове засідання гадяцького інтелектуального клубу «Магніт», про що я поспішаю відзвітувати шанувальникам гри. Тим більше за попередню замітку мене не побили, отож спробую свої сили ще раз. 
Але спершу про пам’ять . Минуло трішки більше 40-ка днів як з нашої дружної «магнітівської» родини пішов наш друг, брат по крові, наш Саша, наш Олександр Григорович… Велика людина з великим серцем, яке так рано зупинилося…Звісно, нашу втрату не порівняти з горем його родини… Але все одно, як же нам його не вистачає… Хай там, де зараз є твоя світла душа, їй буде добре, братику! 
Керівник клубу Олександр Васильович Грабенко цього разу приготував для нас «Свою гру». 12 найрізноманітніших тем, в кожній 6 запитань. Всі змогли вибрати запитання на свій смак, адже були і «Кримінал», і «Боротьба», і «Їжа в літературі», «Дружини», «Мавпи», «Музеї», одним словом маса цікавого. 
Прекрасно провела першу частину команда «Ромашка». Особливо не ризикуючи, вони спокійно брали свої запитання, в результаті чого здобули проміжну перемогу з результатом 380 балів. Лідер сезону, «Едельвейс» розпочав дещо невпевнено, проте віце-капітану вдалося швидко заспокоїти команду і вони показали чудовий результат – 310 балів. Трішки більше, ніж звичайно, нервувались «Крокуси», але все ж 300 балів – прекрасний заділ перед вирішальним раундом. Ну і «Пальма» старалась, билась, показуючи, що попри удари долі вони справжня команда. Ну і набрала 180 балів. 
Ну а друга половина гри часто вносить корінний перелом в усі розклади, адже кожне запитання коштує 100 балів . Тож і ризик більший. Так сталося і цього разу. Фантастичний ривок здійснили «Крокуси», здобувши ще 300 балів, і це при тому, що запитання були надзвичайно непрості. І лідерство з 600-ми балами перед фінальним запитанням. «Едельвейси» взяли 200 балів у другій частині, отож в сумі стало 510. А от «Ромашці» скорилося лише одне запитання, тож у них стало 480. Ну і одну «сотку» взяла «Пальма», набравши таким чином 280 балів. 
А далі було найцікавіше. Бо перед фінальним запитанням команди роблять ставки, тож тут важливо не лише відповісти правильно, а й перехитрити суперника. Запитання із теми «Їжа в літературі»: «В середні віки в Європі авторами кулінарних книг були виключно чоловіки. Але одну з книг видала жінка. При чому в цій книзі, яка швидко стала дуже популярною, було дуже багато рецептів поживних і простих страв саме з цього овоча». До речі, ви теж можете відповісти на це запитання, шановні читачі. А що ж до нас, то три команди здогадалися, про який овоч ідеться. А от «Едельвейси», здається, трішки перемудрили. Ну і далі все вирішували саме ставки команд. І як виявилося, всі команди ризикнули і поставили дуже серйозну кількість балів. Так «Крокуси», на чолі яких мудрий і досвідчений магістр нашого клубу пан Ігор Коблиця, поставили 421 бал, набрали в сумі 1021 і здобули прекрасну перемогу. «Ромашка» під умілим керівництвом пана Олександра Кирія стала другою – 949 балів(як бачите, вони взагалі ризикнули майже всим). Третє місце вирвала «Пальма» – 551 бал. Ну і «Едельвейсам» просто трішки не пощастило – 51 бал і 4 місце. Тож браво, «Крокус». З перемогою! 
Ну а в загальному рейтингу взагалі тепер неймовірний розклад: 
1-2. «Едельвейс» – 55 балів. 
1-2. «Крокус» – 55 балів. 
3. «Ромашка» – 56 балів. 
4. «Пальма» – 62 бали. 
Ви лише уявіть, яка боротьба нас чекає попереду! Адже кінець сезону близько! І чим далі, то цікавіше! Тож бажаю Вам всього доброго і чекаємо на продовження. Гра цього варта. 
На фото – команда-переможець поточної гри, наш неперевершений «Крокус».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...