Проти притулку для бродячих собак

жителі Вельбівки проти притулку для собак
Поділитися новиною

жителі Вельбівки проти притулку для собак22 квітня у селі Вельбівка зібралися місцеві жителі. Вони вкрай незадоволені тим, що на колишній молочнотоварній фермі поблизу їхнього села будуть відкривати притулок для собак. Вимагають від органів місцевого самоврядування завадити цьому. На зібрання прибув  і сільський голова Анатолій Койло. Він пояснив, що територія ферми знаходиться поза межами населеного пункту, с/р не виділяла її, тож і на ситуацію кардинально він не вплине.

Зауважимо, що відстань від майбутнього притулку до житлових будинків становить близько 1 км. Згідно положення про притулок для тварин, наказу Державного комітету ветеринарної медицини №439, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України за №1016/18311 1 листопада 2010 року, притулки для тварин можуть створюватися органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, громадськими і благодійними організаціями та фізичними особами, та можна розташовувати їх від житлових будинків та будівель іншого призначення на відстані не менше ніж 300 м.  

Мешканці села написали лист-звернення на ім’я голови РДА Олексія Матюшенка з проханням заборонити відкриття притулку, підписалося під ним 40 чоловік. Оскільки головного фігуранта проблеми Анатолія Дементія на зустрічі не було,  ми намагалися зв’язатися з ним телефоном, але зв’язок був відсутній.

БМ

4 коментарі до “Проти притулку для бродячих собак

  1. Местные жители Вельбивки-это что, десяток злостных стариков¿ Почему в нашей стране за всех принимают решения старики¿! Опрашивайте молодеж, с адекватным мышлением и пока еще жизнерадостным настроем. А не слушаете 10местных старых стерв и выносите на всеобщее обозрение, каламутя воду.

  2. НАШИМ ЛЮДЯМ ВСЕ НЕ ТАК!

    А ВЗАГАЛІ, ВЕСЬ ЧАС ЗГАДУЙТЕ ПРО ТЕ , ЩО МИ НЕСЕМ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ТИХ КОГО МИ ПРИРУЧИЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ми хочем змін і європейського розвитку , тож хватить мислити , як варвари. Всі хто потребує допомоги має отримати її. Держава має дбати і про нас і про братів наших меньших , а держава – це ми з Вами.

    P.S. виступають проти , а самі ж просять Дементія відловити собак то біля школи ,то на вулицях свого села…….а куди їх дівати??????????????????де логіка??????
    ЯКЩО НЕ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ САМІ, ТО ХОЧ НЕ МІШАЙТЕ!!!!

  3. Чому проти ? Чим обгрунтовують і невже для Вельбівки це сама основна проблема?

  4. Людям природою даний дар розмовляти, а значить домовлятися. Талантом дипломата обдарований не кожен. Можливо пан Матюшенко Володіє ним і помирить молодих і старих, людей і тварин.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...