Від гадячан ховають сміттєві баки

мусорні баки
Поділитися новиною

мусорні бакиСаме таке враження склалось у нас, коли ми помітили акуратно складені один в один новенькі контейнери для сміття у дворі КП «Гадяч-житло».

У той час, як кияни витрачають на боротьбу із сміттям 12,5 мільйонів, гадячани знаходяться у режимі очікування. Ще 9 лютого на сесії міської ради повідомляли про те, що за кошти фонду охорони навколишнього природного середовища у минулому 2016 році придбали 60 контейнерів по 0,75 куба. Сума співфінансування міської ради склала 30%. На той час баки були вже отримані і рішенням сесії передані на баланс КП «Гадяч-житло». Проте на вулицях їм з’явитись чомусь не судилося й досі. На сьогодні мусимо констатувати:  баки сховані надійно! Чому так – питання залишається відкритим.

До речі, днями міський голова повідомив у соцмережах про те, що вже відбувся тендер на закупівлю сміттєвоза з боковим завантаженням (місткість бункера 18 м3) та додатковим обладнанням: відвал, грейферний захват. Переможець – ТОВ «Торговий дім Автокраз». Загальна вартість придбання 2 млн 820 тис. грн.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...