Не бачити нам парків, як власних вух

вовча
Поділитися новиною

вовчаОстанні кілька років тема сміття досить актуальна. Його стало настільки багато, що навіть чиновники це зрозуміли і, здається, почали із ним боротись. І якщо у центральних районах міста прибрати вдається, то по закутках смітники залишаються на своїх місцях.

Прикра і відома всім ситуація тягнеться роками на несанкціонованому сміттєзвалищі на Вовчій, поблизу гаражного кооперативу «Ластівка». Нікуди правди діти, раніше навесні ми навідувались туди на запрошення самих жителів. Люди намагались із нашою допомогою звернути увагу посадовців на цей жах. Проте і досі реакції не помітно. Кілька днів тому, оглядаючи місто, ми знову заїхали туди на ревізію. Чесно кажучи, сподівались на краще і очікували, що смітник потроху зменшується, або ж його почали загортати (як обіцяли посадовці раніше). Проте побачене шокувало. Мало того, що звалище стало ще більшим, так туди ще й почали звозити залишки після будівництва. Плити величезного розміру видно здалеку. А ще видно нові кольорові сміттєві пакунки, які, ймовірно, хтось підкидає (жителі стверджують, що своє сміття туди не кидають!).

І хоч якихось висновків робити не хочеться, мусимо згодитись, смітник посеред міста обласного значення – наша із вами робота. А ми ще й сподіваємось, що наші ярки стануть лісопарком… Із таким ставленням людей до чистоти та екології не бачити нам ні чистих річок, ні охайних парків.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...