Обласна програма територіальної оборони діє

IMG 2548
Поділитися новиною

IMG 25482 квітня в рамках обласної програми Територіальної оборони Полтавським обласним та Диканським районним військовими комісаріатами за сприяння Полтавської обласної та Диканської районної державних адміністрацій, інструкторів громадського об’єднання учасників АТО «Єдність і братерство» на одному із військових полігонів під Полтавою відбувся завершальний етап підготовки загону оборони Диканського району з виконанням вправ із бойової стрільби. 

Більше 200 чоловік, зарахованих військовим комісаріатом до загону територіальної оборони Диканського району, протягом декількох днів отримували базові знання щодо інженерної, тактико-спеціальної підготовки, тактичної медицини та 2 квітня виконали вправи із стрільби з автомата АК-74 та пістолета ПМ в умовах підриву взривпакетів, запуску диму та ракетниць, що наближало до реальних умов бойової обстановки.

IMG 2618Раніше протягом цього року подібні заходи теоретичної і практичної підготовки проходили із керівним складом окремих загонів оборони. На даний час прийнято рішення долучити до підготовки загін у повному складі. У подальшому подібна підготовка загонів територіальної оборони триватиме, поєднуючи Єдині стрілецькі дні з керівним складом та загальні збори загону в цілому. Наступні збори планується провести із загоном оборони Котелевського району Полтавської області.

 

IMG 3158Під час бойових стрільб з учасниками заходу була проведена роз’яснювальна робота щодо проходження військової служби за контрактом. Мобільними агітаційними групами Полтавського об’єднаного міського та Диканського районного військових комісаріатів було організовано роздачу агітаційного матеріалу, при цьому особлива увага зверталася на проходження служби за контрактом у 1-й танковій бригаді оперативного командування «Північ» Сухопутних військ, що дислокується у смт Гончарівськ Чернігівської області.

 

Едуард Бородай, заступник Полтавського обласного військового комісара по роботі з особовим складом

LIVE OFFLINE
track image
Loading...