Виховання – справа, що змінює світ

стаття про дитсадок
Поділитися новиною

стаття про дитсадокВисловлюю щиру вдячність жіночому колективу ДНЗ «Зірочка» c. Харківці за турботу і батьківське піклування про наших дітей. Саме на їхніх ніжних плечах лежить важливе і відповідальне завдання – виховання дошкільнят. У їхніх руках – доля цілого покоління жителів Харківців. Адже тоді, коли батьки в роботі, дитячий садочок стає рідною домівкою для найменших мешканців нашого села.

Цей дружній й завзятий колектив очолює завідувач дитячого садочка Н.Капустянська, яка контролює забезпечення функціонування усіх складових навчально-виховного процесу в закладі. Із ранку до вечора навчають азів самостійності, правил поведінки, готують наших малюків до школи вихователь В.Перепадя та няня І.Дубницька, годують дітей невтомні руки кухаря К.Романюк; піклується про комфортне перебування мешканців дитячого садочка кочегар Н.Петренко.

Ваш маленький жіночий колектив робить неоціненний вклад у розвиток нашого села, адже саме від підростаючого покоління залежить його майбутнє. Тому вдячна вам за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до наших дітей. Спасибі за урочисті заходи, участь у яких беруть навіть дворічні дітлахи. Щоразу ви вражаєте рівнем підготовки, костюмами вихованців, перетворюючи кожне свято у феєрверк емоцій як для малюків, так і для їхніх батьків. Пишаюся тим, що поряд із нашими дітьми є жінки, серця яких завжди наповнені добротою, а обличчя освітлені посмішкою.

Бажаю вам міцного здоров’я, творчого натхнення, багато світлих днин і щасливих років! Нехай доля вам завжди усміхається! Також висловлюю подяку невтомним помічникам, справжнім чоловікам, які часто перекладають проблеми громади на свої плечі, – Д. Мотричу і  В.Мотричу.  Уже стало традицією для цієї родини допомагати дитячому садочку «Зірочка» продуктами, матеріалами для ремонту, а також паливом. Зичу всім натхнення, любові, здійснення мрій та успіхів у роботі.

Ольга Лобода

LIVE OFFLINE
track image
Loading...