У місті знову нападають на дітей! Поліція шукає очевидців

маняк
Поділитися новиною

манякДнями стало відомо, що минулої п’ятниці  на Черемушках стався напад на неповнолітню дівчинку.  Кажуть,  що близько 14-ої години перехожі побачили, як невідомий чоловік у чорній масці, закривши рота дитині, тягнув її до найближчого підвалу. На щастя, саме присутність перехожих і ґвалт, який вони здійняли, змусили чоловіка відпустити дівчинку. 

 

Того ж дня правоохоронці почали обхід квартир у прилеглих будинках. Розпитували, шукали очевидців. Невдовзі після цього у мережі з’явилось повідомлення наступного змісту:

«До поліції Гадяцького району звернулися батьки малолітньої дівчини та повідомили, що 24 березня невідомий чоловік біля будинків на розі вулиць С. Швидкого та Тельмана у Гадячі намагався відібрати одяг у їхньої 11-річної доньки.

Прикмети: чоловік, зріст близько 170 см, був одягнений у світло-коричневу куртку до колін.

Поліція Гадяча звертається до мешканців міста: хто володіє інформацією про особу вказаного чоловіка або хто став очевидцем події, повідомити до чергової частини поліції району за телефоном 0993600366, на безкоштовну лінію «102» або будь-яким іншим зручним способом.»

Проте очевидці стверджують, що інформація правоохоронців не повна. Кажуть, що  він був одягнений у зелені штани, обмазані синьою фарбою, білі рукавиці, на голові була чорна шапка із прорізами для очей і сонцезахисні окуляри.

«БМ»

Фото використане як ілюстрація

LIVE OFFLINE
track image
Loading...